24 / 04 / 2024

ziraat gyo değerleme raporu

ziraat gyo değerleme raporu

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları açıklandı.

Ziraat GYO'nun Pırlanta Sitesi'ndeki taşınmazının değeri 14 milyon TL oldu!

Ziraat GYO, İstanbul Fikirtepe'deki Pırlanta Sitesi'nde yer alan 1 dükkana ilişkin hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri 1.2 milyar TL'yi aştı! 

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'de yer alan 14 adet bağımsız bölümünün 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO İzmir gayrimenkullerinin değeri belli oldu! 

Ziraat GYO, Alsancak otel binası, Alsancak iş yeri binası ve Bayraklı arsalarının değerleme raporlarını yayınladı. Peki Ziraat GYO İzmir gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO'nun Pırlanta Sitesi'ndeki 9 dükkanının değeri belli oldu!

Ziraat GYO, İstanbul Fikirtepe'deki Pırlanta Sitesi'nde yer alan 9 dükkana ilişkin hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ziraat GYO'nun İzmir binalarının değeri belli oldu!

Ziraat GYO tarafından İzmir'de yer alan binalara ilişkin değerleme raporları yayınlandı. Peki Ziraat GYO'nun İzmir binalarının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO İstanbul binalarının değeri ne kadar?

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul'da yer alan binalarına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. İşte Ziraat GYO'nun İstanbul binalarının değeri...

Ziraat GYO'nun Tünel binasının değeri belli oldu!

Ziraat GYO, Tünel Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Ziraat GYO Tünel Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO'nun Levent arsasının değer ne kadar?

Ziraat GYO Levent arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Levent arsasının değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO Şehremini Binası'nın değeri ne kadar?

Ziraat GYO Şehremini Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Şehremini Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO'nun Adakale Binaları'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Adakale Binaları'nın değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Adakale Binaları'nın değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO'nun Ankara okulunun değeri ne kadar?

Ziraat GYO Ankara'da yer alan okulunun değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Ankara binasının değeri ne kadar oldu?

ziraat gyo değerleme raporu Haberi

ziraat gyo değerleme raporu

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 30/06/2022 dönemine ait Sorumluluk Beyanı hakkında açıklama yayımladı. 

Ziraat GYO'nun 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları KAP'ta yayımlandı.

Ziraat GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre söz konusu şirket 30 Haziran 2022 tarihi itibariyle 256 bin 842 TL hasılat elde etti. Ziraat GYO'nun 30 Haziran 2022 tarihi itibariyle toplam özkaynağı ise 8 milyar 560 milyon 976 bin 886 TL oldu. İşte Zirat GYO'nun KAP açıklaması...
 

ZİRAAT GYO KAP AÇIKLAMASI:

Şirketimizin 30 Haziran 2022 Dönemi Konsolide ve Konsolide Olmayan Finansal Tablo ve Dipnotları ile Yönetim Kurulu Ara Dönem Faaliyet Raporuna İlişkin Sorumluluk Beyanı ekte sunulmuştur.

Saygılarımızla.

DOSYA İÇİN