28 / 03 / 2024

Zirve Park

Zirve Park

Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Zirvepark Projesi'nde akıllı ev teknolojisi sistemi kullanıldı. Projede her daireye özel tasarım ise dikkat çekiyor.

Şanlıurfa'ya tema park geliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Park Zirve Tesisleri’nde organize edilen Muhtarlarla İstişare Toplantısı’nda Çukurova İlçesi’nin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Zirvepark'ta satışların yarısından fazlası tamamlandı!

Somuncu Grup tarafından Konya Yazır’da inşa edilen Zirve Park hızla yükselmeye devam ediyor. İnşaatının yüzde 50’den fazlası tamamlanan dairelerin yarısından fazlasının satışı da gerçekleşmiş durumda.

Zirve Park projesinde akıllı ev teknolojisi kullanıldı!

Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Zirvepark Projesi'nde akıllı ev teknolojisi sistemi kullanıldı. Projede her daireye özel tasarım ise dikkat çekiyor.

Konya Zirve Park Evleri 'nin örnek dairesi görücüye çıktı!

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark'ın örnek dairesi görücüye çıkıyor. 14 Haziran tarihi itibariyle örnek daire ve satış ofisi meraklılarını ağırlamaya başlayacak.

Zirve Park Evleri 'nde 111 bin liraya 2+1! Yeni Proje!

Zirve Park Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede fiyatlar 111 bin liradan başlıyor...

Yeşil Park Evleri'nde satılık dairelerin fiyatları 270 bin liradan başlıyor!

Zirve İnşaat imzası taşıyan Yeşil Park Evleri'nde satılık dairelerin fiyatları 270 bin liradan başlıyor. Projede 2+1 'ler 108 metrekare, 3+1 'ler 148 metrekare, 4+1 'ler 160 metrekare ve dubleksler ise 216 metrekare olarak inşa edildi

Yeşil Park Evleri fiyat listesi! 270 bin liraya 2 oda 1 salon!

Ümraniye şžerifali 'de Zirve İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeşil Park Evleri liyat listesine göre konutlar 270 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fiyatı en yüksek konut ise 470 bin lira...

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Zirve Park Haberi

Zirve Park

Zirvepark Projesi'nde akıllı ev teknolojisi sistemi kullanıldı. Projede her daireye özel tasarım ise dikkat çekiyor. Somuncu Grup imzasıyla yükselen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark'm örnek dairesi ve Yazır satış ofisi düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneklerin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor. 


TAGO MİMARLIK TASARLADI 


Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak, "Zirvepark'ta her daire kendine özel bir mimariye sahip. Mimarisi, ünlü mimarlık ofisi Tago Mimarlık tarafından tasarlandı" dedi. 


BARBEKÜ ALANI VE KIŞ BAHÇESİ 


Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Ayrıca Zirvepark'ın her dairesinde yer alan geniş balkonu sayesinde...