18 / 04 / 2024

Zirve Park projesinde akıllı ev teknolojisi kullanıldı!

Zirve Park projesinde akıllı ev teknolojisi kullanıldı!

Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Zirvepark Projesi'nde akıllı ev teknolojisi sistemi kullanıldı. Projede her daireye özel tasarım ise dikkat çekiyor.



Zirvepark Projesi'nde akıllı ev teknolojisi sistemi kullanıldı. Projede her daireye özel tasarım ise dikkat çekiyor. Somuncu Grup imzasıyla yükselen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark'm örnek dairesi ve Yazır satış ofisi düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneklerin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor. 


TAGO MİMARLIK TASARLADI 


Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak, "Zirvepark'ta her daire kendine özel bir mimariye sahip. Mimarisi, ünlü mimarlık ofisi Tago Mimarlık tarafından tasarlandı" dedi. 


BARBEKÜ ALANI VE KIŞ BAHÇESİ 


Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Ayrıca Zirvepark'ın her dairesinde yer alan geniş balkonu sayesinde tüm aile bir arada keyifli vakit geçirebilecek. Zirvepark'ta, toplantı odaları, PS3 oyun odası, ortak bir mutfak ve ankastre ürünlerinin sunulduğu gurnıe odası, gusto odası, süs havuzları, açık barbekü alanı ve kış bahçesi mevcut


Akşam 


Tel: 444 9 766 

Web: www.konyazirvepark.com


Geri Dön