26 / 04 / 2024

Zirve Park akıllı ev sistemi

Zirve Park akıllı ev sistemi

Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Zirvepark Projesi'nde akıllı ev teknolojisi sistemi kullanıldı. Projede her daireye özel tasarım ise dikkat çekiyor.

2023’ün ilk 6 ayında en çok satılan akıllı telefonlar açıklandı: Zirve şaşırtmadı

2023'ün ilk altı ayında en çok satılan akıllı telefonların listesini Omdia yayımladığı raporuyla duyurdu. Zirvedeki isim şaşırtmadı! İşte detaylar...

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Ataşehir Belediyesi projelerini Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıttı!

Ataşehir Belediyesi yeni teknolojik çalışmalarını Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıtıyor. Başta belediyeler olmak üzere ilgili kamu kurumlarını ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiren zirve aynı zamanda bir fuara da ev sahipliği yapıyor.

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Shuffle ile akıllı şehirler!

Shuffle akıllı şehirlerin çözüm ortağı olarak meydan, cadde, metro istasyonu, park ve bahçe, alışveriş merkezi, yaşam alanlarına kadar modern toplumların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Balıkesir robotik-akıllı otopark projesi 2016'da hizmete açılacak!

Balıkesir'e yapılacak olan 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark projesi için Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Sistemle küçük alanlara çok sayıda araç park edecek" dedi

Akıllı Belediyecilik Zirvesi Bursa'da yapılacak!

Dünyanın teknoloji devleri ile yerel yöneticiler Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde buluşuyor. Zirve, yurtiçi ve yurtdışından yüzlerce yerel yönetici ile yerli ve yabancı teknoloji firmalarının temsilcilerini bir araya getirecek.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi ne zaman?

Dünyanın teknoloji devleri ile yerel yöneticiler, Bursa'da Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde 13 - 15 Mayıs günlerinde bir araya gelecekler. Balkanlardan iş adamları ve şirketlerin boy göstereceği zirve, Balkan Ticaret Fuarı'nda gerçekleştirilecek.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde şehir teknolojileri tanıtılacak!

Dünyanın teknoloji devleri ile yerel yöneticiler Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde buluşuyor. Zirve, yurt içi ve yurt dışından yüzlerce yerel yönetici ile yerli ve yabancı teknoloji firmalarının temsilcilerini bir araya getirecek.

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 13-15 Mayıs'ta düzenlenecek!

Akıllı Belediyecilik Zirvesi13-15 Mayıs ta Bursa'da gerçekleştirilecek. Zirve, teknoloji firmaları İle yurt içi ve dışından belediye başkanlarını bir araya getirecek.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi 13–15 Mayıs'ta!

Dünyanın teknoloji devleri ile yerel yöneticiler Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde buluşuyor. Zirve, yurt içi ve yurt dışından yüzlerce yerel yönetici ile yerli ve yabancı teknoloji firmalarının temsilcilerini bir araya getirecek.

Manisa Kent Park'a Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemleri uygulanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kent Expo 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nda stant açan firmaları ziyaret etti. Manisa'da Kent Park'a Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemleri'nin uygulanacağını belirtti.

Zirve Park projesinde akıllı ev teknolojisi kullanıldı!

Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Zirvepark Projesi'nde akıllı ev teknolojisi sistemi kullanıldı. Projede her daireye özel tasarım ise dikkat çekiyor.

Zirve Park akıllı ev sistemi Haberi

Zirve Park akıllı ev sistemi

Zirvepark Projesi'nde akıllı ev teknolojisi sistemi kullanıldı. Projede her daireye özel tasarım ise dikkat çekiyor. Somuncu Grup imzasıyla yükselen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark'm örnek dairesi ve Yazır satış ofisi düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneklerin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor. 


TAGO MİMARLIK TASARLADI 


Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak, "Zirvepark'ta her daire kendine özel bir mimariye sahip. Mimarisi, ünlü mimarlık ofisi Tago Mimarlık tarafından tasarlandı" dedi. 


BARBEKÜ ALANI VE KIŞ BAHÇESİ 


Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Ayrıca Zirvepark'ın her dairesinde yer alan geniş balkonu sayesinde...