19 / 04 / 2024

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat adresi

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat adresi

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Ototmotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Şeker ve Bilal Şeker ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Teo Global Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teo Global Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Sirel tarafından kuruldu.

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Pirçek tarafından kuruldu.

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Hang Long Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Hang Long Seyahat Acentası Limited Şirketi Küçükçekmece'de Jıan Chen tarafından kuruldu.

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalal Ahmed Aboushamar tarafından kuruldu. 

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ceylan tarafından kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Poyraz Group Seyahat Acentası Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Group Seyahat Acentası Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Farnood Rahımı Gharehveran, Sına Rahımı Gharehveran tarafından kuruldu.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Nerpa Turizm Seyahat Acentası ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nerpa Turizm Seyahat Acentası ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 15 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat adresi Haberi

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat adresi

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Ototmotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Şeker ve Bilal Şeker ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.


Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Ototmotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM, SEYAHAT ACENTALIĞI VE TAŞIMACILIK 1. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. 3. Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat...