23 / 04 / 2024

Ziya Disanlı kimdir

Ziya Disanlı kimdir

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Ziya Disanlı: Bakırköy'ün en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

Yusuf Ziya Öztabak, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir? Yusuf Ziya Öztabak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bartın Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, AKP Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Ziya Aydın kimdir?

Çiftay Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aydın dün (23 Ekim 2017 Pazartesi) vefat etti. Ziya Aydın, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Serkan Aydın kimdir?

Çiftay Grubu, 1963 yılında Çiftay Madencilik adıyla Serkan Aydın'ın babası Ziya Aydın tarafından kuruldu. Peki, Çiftay Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serkan Aydın kimdir?

Ziya Zeynelgil kimdir?

İnşaat Mühendisi Ziya Zeynelgil kimdir? Ziya Zeynelgil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ziya Zeynelgil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Ziya Zeynelgil..

Ziya Yılmaz kimdir?

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Milliyet'ten Duygu Erdoğan'a bir gününü anlattı, hobilerinden bahsetti. Deniz tutkunu Yılmaz, tavlada da iddialı... İşte bu keyifli sohbet...

Ziya Nebioğlu kimdir?

Mimar Ziya Nebioğlu kimdir? Mimar Ziya Nebioğlu, yaşamı boyunca hangi eserlere imza attı? Ziya Nebioğlu, hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Ziya Nebioğlu ve mimarlık hayatı..

Ziya Canbazoğlu kimdir?

Mimar Ziya Canbazoğlu kimdir? Mimar Ziya Canbazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ziya Canbazoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ziya Canbazoğlu...

Ziya Tanalı kimdir?

Mimar Ziya Tanalı kimdir? Mimar Ziya Tanalı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ziya Tanalı, hangi projelere imza attı? İşte Mimar Ziya Tanalı'nın biyografisi...

Yusuf Ziya Günaydın kimdir?

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın kimdir? Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın'ın biyografisi...

Ziya Disanlı kimdir Haberi

Ziya Disanlı kimdir

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, Disanlı, Bakırköy’deki eski merkez mahallesinde kentsel dönüşümün ilk adımlarının atılacağını söyleyerek,“7 mahalleyi içeren 157 bin nüfuslu bir alanda ketsel dönüşüm yapılması kararı aldık. Bu mahallelerde çözümümüz hazır” dedi. Kadınların üretimde, yönetimde aktif olması için çalışmalar yürüteceğini söyleyen Disanlı, “Siyasi iktidar kadına biçtiği misyonla evine bağlı kadınlar istiyor. Biz kadınların işte, yönetimde, üretimde yanımızda olmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bakırköy’ün en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu belirten Disanlı, “7 mahalleyi içeren 157 bin nüfuslu bir alanda kentsel dönüşüm yapılmasını planlıyoruz. Bu mahallelerde ada bazlı çözüm lazım, ada ada küçük parseller...