19 / 04 / 2024

ziylan kazlıçeşme büyükyalı

ziylan kazlıçeşme büyükyalı

Büyükyalı Projesi Nerede? Özak-Yenigün-Ziylan Ortaklığı'nın Kazlıçeşme projesi Büyükyalı, Bakırköy-Zeytinburnu sahil hattı üzerinde yer alıyor. Proje 660 milyon liraya mal olacak...

Sirkeci-Kazlıçeşme hattı yıl sonuna kadar açılacak! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesinde hangi duraklar var? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sisteminin ne zaman açılacağını Bakan açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümü 2023’ün ilk çeyreğinde tamamlanacağını açıkladı.

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Büyükyalı'da 368 bağımsız bölüm 2.9 milyar TL'ye satıldı!

Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı "Büyükyalı" projesinde yer alan 74 bin 659,99 metrekarelik 368 bağımsız bölümü KDV dahil 2 milyar 908 milyon 317 bin TL'ye satın aldı.

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Büyükyalı, akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sunuyor!

Büyükyalı projesi, toplam 111 dönümlük arazide 1+1'den, 5+1'e, penthouse veya müstakil loft evlerden Fendi Casa ile dizayn edilen bloka kadar çok farklı konseptte bin 500 konuttan oluşuyor.

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Büyükyalı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı'da Büyükyalı Aile Kredisi ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde, Kazlıçeşme sahil bandında konumlanan şehrin yeni deniz semti Büyükyalı’da bu ihtiyaçları karşılayan konut seçenekleri ile evini değiştirmek isteyenler için Büyükyalı Aile Kredisi “BAK” ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

ziylan kazlıçeşme büyükyalı Haberi

ziylan kazlıçeşme büyükyalı


Büyükyalı projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Zeytinburnu ilçesine bağlı Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Büyükyalı projesi Özak-Yenigün-Ziylan işbirliğiyle inşa ediliyor.


111 bin metrekare alanda yükselen Büyükyalı projesi 660 milyon liraya mal olacak. Büyükyalı projesinin Mart - Nisan 2016 tarihlerinde başlaması hedefleniyor.


Büyükyalı projesinde 70 bin 945 metrekarelik alana 364 adet rezidans daire, 572 adet konut, 57 adet ticari birim, 36 ofislik işyeri, 33 bin 409 metrekarelik alana 369 ofis, 242 odalı apart otel, 228 odalı otel ve 19 ofisten meydana gelen işyeri yapılması planlandı.



Büyükyalı Projesi nerede?


Büyükyalı projesi Bakırköy - Zeytinburnu hattında, Kennedy Caddesi ile Demirhane Caddesi arasında kalıyor. Kesintisiz Adalar ve Kadıköy Manzarasının olacağı Büyükyalı projesi, Avrupa ile Anadolu yakalarını bağlayacak Yenikapı-Göztepe Lastik Tekerlekli Araç Tüneli’nin başlangıç noktasında yer alıyor. Büyükyalı...