28 / 03 / 2024

Zkn inşaat kimin

Zkn inşaat kimin

Zkn Gıda Tekstil Hırdavat İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Taş tarafından kuruldu. 

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Kocaeli Umuttepe'deki üst geçidi Atlas İnşaat yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi B kapısı önünde yaptıracağı yürüyen merdivenli yaya köprüsü inşaatını kimin yapacağı kesinleşti. İnşaatı, Atlas İnşaat'ın yapacağı açıklandı.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

İnşaat çökmelerinde bir dünya markasıyız!

Bu açıdan Türk mimar, mühendis ve müteahhitleri, inşaat çökmelerinde eşi az bulunur zenginlikte bir koleksiyona imza attı. Suç kimin bilmem …

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde müteahhit sorunu!

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde sıkça yaşanılan müteahhit sorunları arasında sözleşmenin feshi halinde borçları kimin ödemesi gerektiği oluyor. İşte sözleşme feshi halinde bilinmesi gerekenler bu haberde...

Aşçıoğlu İnşaat kimin?

Selenium Twins, Selenium Panorama, Selenium City, Selenium Country, Selenium Residence gibi projeleri hayata geçiren Aşçıoğlu İnşaat kimin? Aşçıoğlu İnşaat yönetim kurulunda kimler var? İşte yanıtı...

Kamer İnşaat kimin?

Emek Sineması ile birlikte ismi anılan Kamer İnşaat'ın sahibi kim? Emek Sineması kimin? Kamer İnşaat kimin? İşte sorularınızın yanıtı; Kamer İnşaat'ın sahibi ile Emek Sineması'nın sahibi...

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Zkn inşaat kimin Haberi

Zkn inşaat kimin

Zkn Gıda Tekstil Hırdavat İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Taş tarafından kuruldu. 

Zkn Gıda Tekstil Hırdavat İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
GIDA a)Her türlü gıda maddesi, et, şarküteri ve meşrubatı toptan ve perakende satışı, pazarlaması, dağıtımı, temsili ve taahhüdü. b)İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c)Gıda maddeleri her türlü yaş ve kuru meyve ve sebzelerin kuruyemiş değirmenlik ürünleri,süt her cins peynir ve sütle ilgili ürünler nebati ve hayvani yağlar , konserve...