25 / 04 / 2024

zonguldak çed toplantısı

zonguldak çed toplantısı

Zonguldak İli, Alaplı İlçesi, Aydınyayla Köyü'nde yapılması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 12 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Kanal İstanbul toplantısına İBB de davet edildi!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna son haline vermek için 28 Kasım tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısı gerçekleştirilecek. Yapılacak toplantıya İBB de davet edildi.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Kanal İstanbul toplantısının yeri ve saati belli oldu!

ÇED süreci geçtiğimiz haftalarda başlayan Kanal İstanbul projesi için 27 Mart'ta yapılacak Halkın Katılım Toplantısı ile ilgili son detaylar belli oldu..

Antalya Boğaçayı Yat Limanı için bilgilendirme toplantısı!

Antalya'nın prestij projelerinden olan Boğaçayı Projesi’nin en önemli etaplarından biri olan “Boğaçayı Yat Limanı Projesi için ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı” yapıldı.

Ankara Alçıtaş Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Ankara İli, Bala İlçesi'nde yapılması planlanan Alçıtaş Ocağı Kapasite Artırımı ve İlave Kırma-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart saat 10:00'da gerçekleşecek.

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi'nde yapılması planlanan Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesi için 30 Mart günü saat 14:00'da ÇED toplantısı yapılacak.

Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Bolu ve Sakarya'da yapılması planlanan Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart saat 14:00'da gerçekleşecek.

Demre Kruvaziyer Limanı'nın ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Antalya Demre'de yapılması planlanan Demre Kruvaziyer Limanı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Çankırı Bentonit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Çankırı İli, Kurşunlu İlçesi'nde yapılması planlanan Bentonit Ocağı Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 30 Mart saat 112de gerçekleşecek.

Hizan Hidrolektrik Santrali Revize Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Bitlis İli, Hizan İlçesi'nde yapılması planlanan Hizan Hidrolektrik Santrali Revize Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Hatay Hacıahmetli Regülatörü ve HES'in ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Hatay Arsuz'da yapılması planlanan Hacıahmetli Regülatörü ve HES projesinin ÇED toplanıtısı 17 Mart günü saat 10:30'da gerçekleşecek.

Diyarbakır Çınar Dilaver Barajı'nın ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Diyarbakır Çınar'da Çınar Dilaver Barajı, Malzeme Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisi projesinin yapılması için ÇED toplantısı yapıalcak. Toplantı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Ankara Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

zonguldak çed toplantısı Haberi

zonguldak çed toplantısı

Muhammet Temel tarafından, Zonguldak İli, Alaplı İlçesi, Aydınyayla Köyü, kurtkıyısı Mevkii, F27d11b4d Pafta, 101 Ada, 143-145 Parsellerde, Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Köy Kahvesi 

Toplantı Adresi: Aydınyayla Köyü, Alaplı/ZONGULDAK 

Toplantı Tarihi: 12.05.2016 

Toplantı Saati:...