26 / 04 / 2024

ZTE Axon 30S

ZTE Axon 30S

Ekran altı kamerası bulunan ve uygun fiyat politikası izleneceği söylenen ZTE Axon 30S modelinin teknik özellikleri sızdırıldı.

İşte güçlü donanımıyla fiyat performans canavarı ZTE V70 fiyatı ve özellikleri

ZTE firması V70’İ tıpkı ağabeyi V70 Pro'da olduğu gibi sessiz sedasız bir ilan ile  tanıttı. Gelin telefona beraberce daha yakından bakalım.

Android 13 alacak bütün telefonlar! Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo, Lenovo ve daha fazlası!

Android 13 alacak tüm telefonların listesini veriyoruz. Samsung'tan Oppo'ya, Xiaomi'den Realme'ye kadar birçok marka var. İşte Android 13 alacak tüm Pixel, Asus, Lenovo, Nokia, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Samsung, Tecno, Vivo, Xiaomi ve ZTE modelleri...

ABD son noktayı koydu! Huawei ve ZTE adaya veda ediyor!

ABD, Huawei ve ZTE cihazlarının ithalatını yasakladı. Bu markaların telekomünikasyon ekipmanları altyapıda kullanılmayacak.

Axon Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axon Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rahmatallah Mızakouchak Khosne ve Sımın Hajıkaramzanjanı ortaklığında kuruldu.

Vivense koltuk takımlarında yüzde 45 indirim. İşte 30 Eylül 2022 Vivense fiyat listesi

Vivense, eylül efsanelerinin son gününde akıl almaz fiyatlar ve çok sayıda alternatifle karşımıza çıkıyor. Koltuk takımlarında yüzte 45’e varan indirimler yapan Vivense’nin fırsatlarını kaçırmayın.

ZTE Axon 30S sonunda kendini gösterdi! Peki ZTE Axon 30S kaç liraya satılacak?

Yeni nesil ZTE Axon 40 serisinden en son Axon 30S modeliyle piyasaya çıktı. Özellikle ekran altı kameralı telefonlar arasında yerini alan ZTE Axon 30S özellikleri ile neler sunuyor? Sizler için inceledik.

ZTE Axon 30S'in özellikleri sızdırıldı!

Ekran altı kamerası bulunan ve uygun fiyat politikası izleneceği söylenen ZTE Axon 30S modelinin teknik özellikleri sızdırıldı.

ZTE Axon 30S Haberi

ZTE Axon 30S

Samsung, OPPO, Xiaomi ve ZTE gibi markalar başta olmak üzere birçok akıllı telefon üreticisi çentiksiz ekran teknolojisi üzerine çalışmalar yapmaya devam ediyor.  ZTE Axon 30S modelinin de ekran altı kameralı olacağı açıklandı. Fakat özellikleri sır gibi saklanan ve 26 Eylül’de tanıtılması planlanan akıllı telefonun teknik özellikleri tanıtım gününden önce sızdırıldı.

İlk olarak Axon 20 serisiyle ekran altı kamera teknolojisini tanıtan ZTE, yaklaşık iki senedir çentiksiz akıllı telefon üretimini sürdürüyor. Orta-üst segment piyasasında yerini korumak için çalışan ZTE, yeni modeliyle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ZTE Axon 30S modelinin geçtiğimiz sene duyurulan Axon 30 ailesinden daha düşük özelliklere sahip olacağı biliniyor. Giriş seviyesi model olacağı söylenen cihazın, bütçe dostu fiyat politikasıyla satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

ZTE Axon 30S modelinin bazı özellikleri ortaya çıktı!...