26 / 04 / 2024

ZTE Axon 30S sonunda kendini gösterdi! Peki ZTE Axon 30S kaç liraya satılacak?

ZTE Axon 30S sonunda kendini gösterdi! Peki ZTE Axon 30S kaç liraya satılacak?

Yeni nesil ZTE Axon 40 serisinden en son Axon 30S modeliyle piyasaya çıktı. Özellikle ekran altı kameralı telefonlar arasında yerini alan ZTE Axon 30S özellikleri ile neler sunuyor? Sizler için inceledik.



İnceldiğimiz  ZTE’nin Axon serisi altında birkaç premium akıllı telefon modeli mevcut olduğunu biliyoruz. Üretici, sürpriz bir şekilde Axon 40 Ultra ve 40 Pro modellerinden sonra Axon 30S’i piyasaya sürme kararı aldı.Cihazı incelediğimizde 8GB 128GB ve 12GB 256GB seçenekleriyle gelen ZTE Axon 30S, geçen yıl tanıtılan Axon 30’a kıyasla ufak değişiklikler içeriyor; yazılım güncellemesiyle birkaç kamera işlevi eklenmiş ve fiyatı rakiplerine nazaran uygun bir fiyata satışa sunulmuş.

Yeni nesil ZTE Axon 30s’in 6.9 inç AMOLED ekranı, 120Hz yenileme hızı, %100 DCI-P3 renk gamı, full HD+ çözünürlük ile karşımıza çıkıyor. Cihaz Qualcomm’un Snapdragon 870 işlemcisinden güç alması ve arkasında iki büyük kamera sensörü dikkatleri üzerine topladı.

Ayrıca ana kamera 64MP, ultra geniş kamera 8MP ile kaliteli fotoğraflar çekmemizi sağlıyor.Cihazı daha yakından incelediğimizde diğer iki küçük sensörden tahmin edeceğiniz üzere makro (5MP) ve derinlik (2MP) sensöre ve bununla birlikte ön kamera ise 16 megapiksel entegre edilmiş durumda.Cihazın Selfie kamerasından bahsetmişken, kamera ekran altına gizlendiğinden çentik veya delik olmamaso göze çarpan diğer ayrıntı. Ayrıca  yalnızca kamera değil, parmak izi sensörü de ekran altına yerleştirilmiş olması göze çarpıyor.

ZTE Axon 30S sonunda kendini gösterdi! Peki ZTE Axon 30S kaç liraya satılacak?

 


Geri Dön