26 / 04 / 2024

Züccaciye Dekoratif & Ev Eşyaları Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı

Züccaciye Dekoratif & Ev Eşyaları Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı

GoldMaster, 19- 22 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek 24. Uluslar arası Züccaciye Dekoratif & Ev Eşyaları Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’na katılıyor...

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Çeyiz hazırlığı yapanlar müjde! Yüzde 40 indirim başladı! 18 parça Kütahya porselen 719,95 TL'den 431,97 TL'ye düştü!

Migros Market 774 adet züccaciye ürünlerine yüzde 40 indirim yaptığını duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

Züccaciye sektöründe 2023 hedefi: 7 milyar dolarlık ihracat!

Geçen yıl ev ve mutfak eşyalarında 6,1 milyar dolarlık yurt dışı satışı gerçekleştiren züccaciye sektörü, bu yılı 7 milyar dolarlık ihracatla kapatmayı hedefliyor.

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Celal Kaymakcı tarafından kuruldu.

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

Hem ucuz hem dekoratif! İhtiyacınız olan ayakkabılık 599 Liraya düştü! A101 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Evinizin ihtiyacı olan tüm mobilya ve dekorasyon ürünleri A101’e geldi. Ayakkabıları bir yere sığdıramayanlar uygun fiyatlarla büyük çözüme ulaşıyor. A101’de ayakkabılık 599 liraya satılıyor. İşte A101 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

BİM’den Aktüel Ürünler Kampanyası… İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM’den Uygun fiyatlarla bu ürünler kaçmaz! Uygun fiyatlı alışverişin adresi BİM’de 23 Eylül 2022 tarihinde elektronik ürünlerden ev tekstiline, küçük ev aletlerinden züccaciye ürünlerine kadar onlarca üründe indirim fırsatı var. 

Bernardo’da yazın son indirimleri için sayılı günler kaldı! İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Perakende züccaciye sektöründe  sofra kültürünün ve Türk geleneklerinin tüm detaylarını günümüz çizgileriyle, ihtiyaçlara yönelik şekilde harmanlayan Bernardo’da “Yazın Son Fırsatları” kampanyasında Eylül ayına özel indirimler devam ediyor. İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

En uygun zücaciye ürünleri BİM’de! 15 Temmuz’da geliyor…

BİM marketler 15 Temmuz Cuma günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladılar. Cuma günü raflarda bulabileceğiniz aktüel ürünler çoğunlukla züccaciye ve mutfak ürünlerini içeriyor. Paşabahçe markasının cam ürün ve çeşitleri Bim marketlerde yer alacak. 

15 temmuz BİM fiyat listesi…

BİM marketler 15 Temmuz Cuma günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladılar. Cuma günü raflarda bulabileceğiniz aktüel ürünler çoğunlukla züccaciye ve mutfak ürünlerini içeriyor. Paşabahçe markasının cam ürün ve çeşitleri Bim marketlerde yer alacak. 

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi Sancaktepe’de  620 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aksoy tarafından kuruldu.

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Öndü ve Halil Bulut ortaklığında kuruldu.

Züccaciye Dekoratif & Ev Eşyaları Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı Haberi

Züccaciye Dekoratif & Ev Eşyaları Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı

Dünyadaki teknolojik gelişmeleri izleyip, bu gelişim ve teknolojileri 38 yıldır ürünlerine taşıyan GoldMaster, 19-22 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek 24. Uluslar arası Züccaciye Dekoratif & Ev Eşyaları Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’na katılıyor.


Türkiye’nin güçlü markaları arasında yer alan ve teknolojiye sunduğu yeniliklerle öne çıkan GoldMaster, 19- 22 Eylül arasında gerçekleşecek Züchex Fuarı’na 6.kez katılacak. Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuarda 7.hall B-20’de 363 metrekare standıyla yer alan GoldMaster en yeni ürünlerini fuarda sergileyecek.


Kısa sürede küçük ev aletleri kategorisinin lider markaları arasında yer alan ve yaptığı yenilikçi yatırımları ile büyük başarılara imza atmaya devam edecek olan GoldMaster, kişisel bakım ürünleri, gıda hazırlama ve temizlik kategorilerindeki en yeni ürünlerini fuarda görücüye çıkarıyor. Epilady’nin Türkiye Distribütörlüğü’nü alan GoldMaster, Epilady’nin...