25 / 04 / 2024

GoldMaster yeni ürünleriyle 24. Züchex Fuarı’nda!

GoldMaster yeni ürünleriyle 24. Züchex Fuarı’nda!

GoldMaster, 19- 22 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek 24. Uluslar arası Züccaciye Dekoratif & Ev Eşyaları Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’na katılıyor...



Dünyadaki teknolojik gelişmeleri izleyip, bu gelişim ve teknolojileri 38 yıldır ürünlerine taşıyan GoldMaster, 19-22 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek 24. Uluslar arası Züccaciye Dekoratif & Ev Eşyaları Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’na katılıyor.


Türkiye’nin güçlü markaları arasında yer alan ve teknolojiye sunduğu yeniliklerle öne çıkan GoldMaster, 19- 22 Eylül arasında gerçekleşecek Züchex Fuarı’na 6.kez katılacak. Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuarda 7.hall B-20’de 363 metrekare standıyla yer alan GoldMaster en yeni ürünlerini fuarda sergileyecek.


Kısa sürede küçük ev aletleri kategorisinin lider markaları arasında yer alan ve yaptığı yenilikçi yatırımları ile büyük başarılara imza atmaya devam edecek olan GoldMaster, kişisel bakım ürünleri, gıda hazırlama ve temizlik kategorilerindeki en yeni ürünlerini fuarda görücüye çıkarıyor. Epilady’nin Türkiye Distribütörlüğü’nü alan GoldMaster, Epilady’nin 3 yeni modelini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Kıyma makinesi modelleri, buharlı temizleyici modelleri, saç kurutma makineleri, yüksek buhar gücüne sahip ütü modelleri,otomatik çay makineleri, elektrikli süpürgeleri, gıda hazırlama robotları vb. küçük ev aletleri ürün çeşitleriyle müşterilerinin karşısına çıkacak olan GoldMaster, tüm müşterilerini ve tüketicileri 7.hall’deki standına bekliyor.


Geri Dön