27 / 04 / 2024

züccaciye fuarı

züccaciye fuarı

Dünyanın en büyük 4. fuarı olan ZÜCHEX, 22 Ağustos 2007'de 18'inci kez zücaciye, hediyelik eşya ve elektrikli ev aletleri sektörünü Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya getiriyor.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Çeyiz hazırlığı yapanlar müjde! Yüzde 40 indirim başladı! 18 parça Kütahya porselen 719,95 TL'den 431,97 TL'ye düştü!

Migros Market 774 adet züccaciye ürünlerine yüzde 40 indirim yaptığını duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

Züccaciye sektöründe 2023 hedefi: 7 milyar dolarlık ihracat!

Geçen yıl ev ve mutfak eşyalarında 6,1 milyar dolarlık yurt dışı satışı gerçekleştiren züccaciye sektörü, bu yılı 7 milyar dolarlık ihracatla kapatmayı hedefliyor.

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Celal Kaymakcı tarafından kuruldu.

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

BİM’den Aktüel Ürünler Kampanyası… İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM’den Uygun fiyatlarla bu ürünler kaçmaz! Uygun fiyatlı alışverişin adresi BİM’de 23 Eylül 2022 tarihinde elektronik ürünlerden ev tekstiline, küçük ev aletlerinden züccaciye ürünlerine kadar onlarca üründe indirim fırsatı var. 

Bernardo’da yazın son indirimleri için sayılı günler kaldı! İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Perakende züccaciye sektöründe  sofra kültürünün ve Türk geleneklerinin tüm detaylarını günümüz çizgileriyle, ihtiyaçlara yönelik şekilde harmanlayan Bernardo’da “Yazın Son Fırsatları” kampanyasında Eylül ayına özel indirimler devam ediyor. İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

En uygun zücaciye ürünleri BİM’de! 15 Temmuz’da geliyor…

BİM marketler 15 Temmuz Cuma günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladılar. Cuma günü raflarda bulabileceğiniz aktüel ürünler çoğunlukla züccaciye ve mutfak ürünlerini içeriyor. Paşabahçe markasının cam ürün ve çeşitleri Bim marketlerde yer alacak. 

15 temmuz BİM fiyat listesi…

BİM marketler 15 Temmuz Cuma günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladılar. Cuma günü raflarda bulabileceğiniz aktüel ürünler çoğunlukla züccaciye ve mutfak ürünlerini içeriyor. Paşabahçe markasının cam ürün ve çeşitleri Bim marketlerde yer alacak. 

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi Sancaktepe’de  620 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aksoy tarafından kuruldu.

Kovid-19'da konut sektörü pik yaptı!

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Kovid-19 pandemisi sürecinde oyuncağa yönelik ciddi talep artışı olduğunu belirten Baran, züccaciye, konut, otomobil ve mobilya sektörlerinin de pik yaptığını vurguladı. 

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

züccaciye fuarı Haberi

züccaciye fuarı

60 bin metrekare alanda 500 firmayı ağırlayacak olan 18. ZÜCHEX Fuarı (Uluslararası Zücaciye& Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Aletleri Fuarı) 2 milyar dolarlık sektörün üretim ve model stratejisinin belirlenmesine öncülük ediyor. Dünyanın en büyük 4. fuarı olan ZÜCHEX, bir bekâr evinin dağınık mutfağında kurulan hayalle ortaya çıktı. ZÜCHEX'in hayalini 1995 yılında bekâr mutfağında kuran ZÜCHEX Fuar Komitesi Başkanı İrfan Tıraş, Türk zücaciye sektörünün Avrupalı rakipleriyle kalite yönünden boy ölçüşebileceğini hatta önde olduğunu söyledi.