18 / 04 / 2024

Züchex nerede

Züchex nerede

3-7 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Züchex Züccaciye, Dekoratif Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu.

Züchex'te Red Dot Tasarım Ödüllü ürünler tanıtılacak!

46.000 ziyaretçisiyle tasarımdan, üretime, el sanatlarından, ihracata birçok markaya ev sahipliği yapan 24. Züchex Uluslararası Züccaciye & Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda Red Dot Tasarım Ödüllü ürünler tanıtılacak...

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler...

İlker Kuruöz kaç yaşında? İlker Kuruöz iş hayatına nerede başladı?

Garanti BBVA yönetim kurulu üyesi İlker Kuruöz kaç yaşında? İş hayatına nerede başladı? İşte ayrıntılar...

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Filter Pro 800 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt motor gücü ve 9 farklı filtreleme sistemiyle işlev görür. Peki Hepa 13 filtre ne işe yarıyor? Fakir elektrikli süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu! 

Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken, 11 ilde yaşanan deprem felaketi akıllara büyük İstanbul depremini yeniden getirdi. Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu!

Fakir toz torbasız elektrikli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Rengi ve estetik görünümüyle dikkat Fakir Veyron ,filtreleme teknolojisi ve motor gücü sayesinde temizliği zahmet olmaktan çıkarıyor. Peki inovatif yaklaşımla ortaya çıkarılan Fakir Veyron Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor ? 

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal EY5018 Easy Fry fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir fritöz ile yapabileceklerinize şaşıracaksınız. Tefal'den hem pratik hem leziz yemekler çıkaran fritöz fiyatları araştırılıyor.  Tefal EY5018 Easy Fry  sizin büyük yardımcınız olacak. Peki Tefal EY5018 Easy Fry  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Airfryer fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

İster misafirlerinize ister çocuklarınıza pratik bir şeyler hazırlamak isterseniz Philips Airfryer sizin büük yardımcınız olacak. Peki Philips Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Schafer Fit Fry fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının eli kolu denecek pratiklikte olan fritözler 2023'te çok satılmaya balandı.  Peki Schafer Fit Fry fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Russell'in retro kırmızı ürünleri en ucuz nerede? 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak ürünlerinde tasarımlarıyla öne çıkan Russell'in ürünlerini en ucuza nerede bulabileceğinize baktık. Retro Kırmızı seçenekler şöyle... 

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!

Züchex nerede Haberi

Züchex nerede

Züccaciye sektörüne yön veren fuarda, Emsan yeni ve tasarım ürünlerini ilk kez katılımcılarına sergileyerek, yoğun ilgi gördü.


Sektöre kattığı yeniliklerle mutfakların vazgeçilmez markası olan Emsan, bu yıl 25’incisi düzenlenen Züchex Fuarı’nda yeni ürünlerini katılımcılara tanıttı. Emsan yeni porselen takımlardan bıçak setlerine, tencerelerden tasarım çay ve kahve fincanlarına kadar pek çok yeni ürününü ziyaretçileriyle buluşturdu. 


Tasarım Ürünler İlgi Odağı Oldu

Tasarımcı Sevil Acar ile çalışan Emsan, her zevke ve her yaşa hitap edecek çay bardağı ve kahve fincanı takımlarını ilk kez Züchex’te görücüye çıkararak, büyük beğeni topladı. 


Emsan, çizilme ve aşınmaya ultra dayanıklı olan Hard Stone tavaları, vintage renk ve desenden oluşan porselen yemek takımları, tamamı porselenden oluşan çaydanlıkları  3. Hall’deki standında sergileyerek katılımcılarına yeni ürünlerini tanıttı.


Emsan, bu yılki Züchex Fuarı’nı belirlenen hedefin üzerinde...