29 / 03 / 2024

GYODER Akademi Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta!

GYODER Akademi Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin 1 Temmuz 2020’de yürürlüğe girecek yeni hükümleri kapsamında Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta...



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin 1 Temmuz 2020’de yürürlüğe girecek yeni hükümleri kapsamında Kira Hukuku Semineri 19 Mart 2020 Perşembe günü AGK Hukuk Bürosu kurucusu Avukat Ali Güvenç Kiraz tarafından verilecek.

Neden Katılmalısınız?

Ülkemizde konut ve çatılı işyeri kiraları konusunda bilgi eksikliğinin çok fazla olduğu, çok değerli marka projeler üreten sektörün ve temsilcilerinin özellikle ticari kiralamalar ve yapılan kira sözleşmelerinde hukuki alt yapının eksik olması nedenilye ciddi şekilde mağduriyet yaşadıkları görülmektedir. Taraflar arasındaki ihtilafların ve tahliyenin yargı sürecinde çok uzun olması da aslında bu konuyu iyi bilmeyi gerektirmektedir.

Seminerin İçeriği Nedir?

Kira sözleşmesi nedir?
Kira sözleşmeleri kapsamı nelerdir?
Konut ve çatılı iş yeri kiralamalarında genel hükümler nelerdir?
Kiraya veren ve kiracının hakları ve sorumlulukları nelerdir?
1 Temmuz 2020’de yürürlüğe girececek iş yeri kiraları için yeni hükümler nelerdir?
Kimler Katılmalı?

Sektörde geliştirici, yapımcı, yatırımcı, hukukçu ve emlak danışmanlığı yapanlar ve konuya ilgilisi olan herkes bu seminere Katılım sağlayabilir.


Geri Dön