18 / 04 / 2024

GYODER'in 'Kentler nasıl bir dönüşüm geçirecek' söyleşisi 16 Temmuz'da! 

GYODER'in 'Kentler nasıl bir dönüşüm geçirecek' söyleşisi 16 Temmuz'da! 

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'Kentler nasıl bir dönüşüm geçirecek' başlıklı söyleşi 16 Temmuz'da online olarak ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...



GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilen, online söyleşiler, sektörleri birçok konuda aydınlatmayı sürdürüyor. 

Kentler nasıl bir dönüşüm geçirecek başlıklı söyleşi, EDC CEO’su Elif Ertekin Gürkan moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olup, Perkins and Will’in Kurucu Ortağı David Green ile tasarımın ve kentlerin geleceğine ilişkin temel sorular konuşulacak. David Green ve Elif Ertekin Gürkan “Şehirlerin Geleceği” temalı sohbetlerinden sonra katılımcıların sorularını yanıtlayacak. 

Söyleşide, içinde bulunduğumuz dönemde “İleriye doğru nasıl gideriz?” sorusuna ilişkin yanıtlar aranacak. Bu söyleşi, sadece tasarım dünyası profesyonelleri için değil kreatif konularla ilgilenen herkesin heyecanla takip edebileceği bir değerlendirme olacak. 

İngilizce yapılacak söyleşide konuşmacılar global bir bakış açısı ile Türkiye’yi de kapsayacak şekilde farklı tasarım konularını değerlendirecekler. 

Kayıt işlemlerini yaptıran katılımcılara ZOOM online link ve şifre seminer tarihinden bir gün önce gönderilecek. Söyleşi 16 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 14:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 


Geri Dön