25 / 04 / 2024

Hacı Emin Aydın vefat etti!

Hacı Emin Aydın vefat etti!

EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın vefat etti. 



EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın hayatını kaybetti. 

Merhum Hacı Emin Aydın'ın cenazesi bugün Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınacak olan öğle namazına müteakip Karacaahmet'teki Aile Kabristanı'na defnedilecek.

EMAY Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş., Haytek Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. ve Cema Mühendislik ve Proje A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

EMAY Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş., Haytek Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. ve Cema Mühendislik ve Proje A.Ş.'nin taziye ilanı:

"EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası, Merhume Hacı Nadiye Fatma Aydın'ın çok kıymetli eşi, şirketlerimizin Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın değerli babası Hacı Emin Aydın'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. 

Merhumun cenazesi bugün Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınacak olan öğle namazına müteakip Karacaahmet'teki Aile Kabristanı'na defnedilecektir. 

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Hacı Emin Aydın'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz. 


Geri Dön