20 / 04 / 2024

Hacı Harun Ekşi Camisi açıldı!

Hacı Harun Ekşi Camisi açıldı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bizler Üsküdarlılar olarak son 5 yılda 63 tane camimizi yeniden ibadete açtık, yeniledik" dedi...



Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiğiyapımı tamamlanan Hacı Harun Ekşi Camisi'de konuşma yaptı.

Türkmen, bugünün kendileri için özel bir gün olduğunu ifade ederek, "Çünkü Cumhurbaşkanımızın çok güzel hatıralarının olduğu bir mahallede bir muhitte namaz kıldığı, komşularıyla buluştuğu bu caminin yeniden ibadete açılması vesilesiyle bir aradayız." dedi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkmen, Merhum Hacı Harun Ekşi ile bir yağmurlu günde caminin temelini attıklarını kaydetti. Türkmen, "Kendilerinin ömrü vefa etmedi açılışına ama... Bizler Üsküdarlılar olarak son 5 yılda 63 tane camimizi yeniden ibadete açtık, yeniledik. Üsküdarımızda yaklaşık 200 tane camimiz var. İnşallah kalanları da yenilemek nasip olur." ifadelerini kullandı.

Harun Ekşi'nin oğlu iş insanı Mahmut Ekşi de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımından duyduğu onuru dile getirerek teşekkür etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm uyarısı!


Geri Dön