29 / 03 / 2024

Hafele ilham veren konseptiyle Yapı Fuarı’nda!

Hafele ilham veren konseptiyle Yapı Fuarı’nda!

İnovatif ürünleriyle, alanında değişim ve dönüşümün öncüsü olan Häfele, mekan kavramını ve yaşam alanlarının tanımını değiştiren ürünleriyle Yapı Fuarı’nda yerini alıyor.



Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, 39 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 10-14 Mayıs’ta yapı sektörünü profesyonellerle bir araya getirmeye hazırlanıyor. Sektöre yön veren inovatif yaklaşımları ve ilham veren temaları ile fuarda yerini alan Häfele, mobilya sektöründe olduğu kadar tüm yaşam alanları için önerdiği sistematik yaklaşım ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak.


“HER METREKAREDE DAHA ÇOK HAYAT”

Häfele “her metrekarede daha çok hayat” yaklaşımıyla, yaşam biçimleriyle birlikte değişen dönüşen mekan anlayışına da mükemmel bir karşılık veriyor.


Daha çok hayat, daha çok konfor, daha elverişli ortamlar ve daha çok işlevsellik demek… Mekan içinde mekan yaratan sistemler, duvarla bütünleşen “pervazsız” kapılar, otel odasından mutfak sistemlerine teknoloji entegre edilmiş mobilyalar, zarifçe kayan modüler kapılar, değişen dönüşen mobilyalar, oteller, kamusal alanlar, rezidanslar, stüdyo tipi daireler ve yeni nesil tüm mekanlar için gelecekten ilham alan inovatif ürünleriyle Häfele, proje üreticilerine, mimarlara ve endüstriyel üreticilere konsept aşamasından mekânsal organizasyona bütünsel bir çözüm sunuyor.


İNOVASYON, İLHAM, TEKNOLOJİ, DENGE

Häfele Yapı Fuarı’nda ‘Gelecek için Fikirler’ de sunuyor. İlham ve İnovasyon mottosuyla oluşturduğu sergileme alanlarında inovatif çözümleriyle şaşırtıyor; sınırların belirsizleştiği, farklı zamanların ve fonksiyonların iç içe geçtiği sistematik çözümleri, metamorfoza uğrayan teknoloji entegre edilmiş mobilyalarıyla yeni bir mekan dili yaratıyor; algıları değiştiriyor.


Fuarın farklı mekanlarında işlevsel kullanıma özel hazırlanmış özel temalı alanlarda Hafele, değişim ve dönüşüm kavramını estetik ve tasarım farkı ile ortaya koyan yeni zengin koleksiyonu ile yatırımcılardan mimarlara, üreticilerden nihai tüketicilere tüm kitlelere uygun çözümlerini ortaya koyuyor.



Geri Dön