26 / 04 / 2024

Hafele Türkiye'nin yenilikleri Yapı Fuarı'nda!

Hafele Türkiye'nin yenilikleri Yapı Fuarı'nda!

Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 24 -28 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası Yapı Fuarı, yapı sektörüne yön veren öncü firmaları tek bir platformda buluşturacak...



Häfele, mobilya, kapı aksesuarı ve donanımlarına dair tüm yeniliklerini paylaşmak için 8. salon 902 numaralı stantta yer alacak. Tüm yaşam alanlarına özel çözümler sunan aydınlatma ürünleri, yine yaşam alanlarında yerden tasarruf sağlayan kayar kapılar, banyo donanımları ve daha pek çok yeni ürünle Häfele, Yapı Fuarı’nda olacak. 


Yapı Fuarı’na uzun yıllardır katılan Häfele, her yıl ürünlerinin yenilikleri ve iyi hazırlanmış standıyla fuar ziyaretçilerinin muhakkak görüp tanımak istediği firma oluyor.  Bu yıl da 8. salon 902 numaralı stantta yer alacak Häfele’nin son teknoloji ürünü kapı donanımları olacak. Tüm yaşam alanlarına özel çözümler sunan aydınlatmalar, yine yaşam alanlarında yerden tasarruf sağlayan kayar kapılar ile banyo donanımları, Yapı Fuarı’nda yine birer Häfele klasiği olarak sergilenecek.


Geri Dön