28 / 03 / 2024

Hak Yapı Pera Park projesi!

Hak Yapı Pera Park projesi!

Firma: Hak Yapı

Proje: Pera Park

Yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen Hak Yapı Pera Park projesi, deniz ve ada manzarasına karşı inşa ediliyor. Satışların devam ettiği projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri mevcut...



Banka kredisi ile konut sahibi olunan Hak Yapı  Pera Park  projesi,  Hak Yapı  imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projede toplam 312 adet daire yer alıyor. 


Satış sürecine devam edilen Hak Yapı Pera Park fiyatları için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Proje, deniz ve ada manzarasına karşı konumlanıyor.


Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Hak Yapı Pera Park projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa ediliyor. Proje, 20 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 


Hak Yapı Pera Park projesi!


Arsa alanı  8 bin 500 metrekare olarak belirlenen Perapark Kartal teslim tarihi 2015 yılı Ekim ayı olarak belirlendi. Projenin ödeme planına göre yüzde 30 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.


Dairelerin 68 metrekare ile 139 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Hak Yapı Pera Park projesi sosyal imkanları arasında; güvenlik, buhar odası, çocuk oyun alanları,  spor salonu, fitness center, otopark bulunuyor. 


Perapark Kartal telefon numarası: 444 1 620

Web: www.perapark.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön