25 / 04 / 2024

Hakan Gültekin kimdir?

Hakan Gültekin kimdir?

Rize Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin kimdir? Hakan Gültekin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Gültekin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hakan Gültekin...



Hakan Gültekin kimdir?

Hakan Gültekin, 1970 yılında Rize'nin Ardeşen ilçesinde doğdu. İlkokulu Ardeşen Alparslan İlkokulu’nda, orta okul ve lise eğitimini Ardeşen İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.


1997 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.Yüksek lisans eğitimini ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü’nde sürdürmektedir.


1992 Yılında siyaset ve ticaret hayatına atılan Başkan GÜLTEKİN, 2002 yılında Ak Parti kurucuları arasında yer aldı.6,5 Yıl Ak Parti Ardeşen İlçe Başkanlığı Görevini Yürüttü. 


2009-2012 Yılları Arasına Ak Parti Rize İl Başkanlığı’nda İl Teşkilat ve İl Seçim İşleri Başkanlığı Görevinde bulundu. 


2014 yılına kadar  Rize İl Genel Meclisi Başkanlığı Görevini yürüttü.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ardeşen Belediye başkan adayı oldu ve belediye başkanı seçildi.


Başkan Hakan GÜLTEKİN Evli ve 3 çocuk babasıdır.


Başkan Hakan GÜLTEKİN'in mesajı..

"30 Mart 2014 yerel seçimlerini geride bıraktık. Seçim sürecini barış içinde bütün siyasi partilerimizle beraber yürüttük.  Herkes Ardeşen’e hizmet etmek için yarıştı ve üzerine düşeni yaptı. Bu bağlamda başta Ardeşen halkına kalbi şükranlarımı iletiyorum. Ayrıca kamu  kurum ve kuruluşlarına ve siyasi parti temsilcilerine de sürecin sulhla işlemesinde gösterdikleri gayretlerden ötürü teşekkür ediyorum.


Yeni döneme tüm Ardeşen halkıyla merhaba diyoruz.  Bu süreç içinde makama değil göreve talip olduğumuzu her fırsatta ifade etmiştik. Artık ilçemizin, bölgemizin ve Türkiye’mizin fiziki, ekonomik ve siyasi kalkınması için üzerimize düşen görevi yerine getirmek adına yeni görevimize bismillah dedik.     

Bu hedefte Ardeşen halkının gönül dünyasında kalmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.


Ardeşen Belediyesi olarak kurumsal yönetişim anlayışımızı başta halkımız olmak üzere bütün paydaşlarımızla beraber yürütmek istiyoruz. Gayret bizden muvaffakiyet Allah’tandır."


Hakan Gültekin: Ardeşen'e doğalgazı getireceğiz!



Geri Dön