25 / 04 / 2024

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi O.M. Khalaf Khalaf tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.



Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi O.M. Khalaf Khalaf tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.


Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,villa tatil köyleri ,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri,mesken,ev,apartman,iş yeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna, katmülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane ve iş yeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak gibi faaliyetlerde bulunabilir. b) Şirket yurt içi ve yurt dışında tüm makina ,yedek parça ve ekipmanları olmak üzere tüm tekstil ürünleri, hırdavat malzemeleri,elektrik-elektronik malzemeleri,gıda ürünleri,hediyelik eşya,bilgisayar malzemeleri,    mobilya ve malzemelerinin alım- satım ve ithalat-ihracatı ile mevzuatın izin verdiği her türlü konuda alım- satım ,ihracat-ithalat yapabilir.  Şirket yukarıdaki faaliyet konularıyla alakalı her türlü  taşınır taşınmaz malın yurt içi ve yurt dışında alınması ve kiralanması faaliyetinde bulunabilir. Banka vefinans kurumlarıyla kredi anlaşmaları  tesis edebilir gerekli hallerde ipotek ve rehin anlaşmaları tesis edebilir. c) Şirket 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek gibi faaliyetlerde bulunabilir.Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir,işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir.Turizm ile ilgili her türlü araba ve taşıma araçlarını şubelerini kurabilir,işletebilir,Yurt içinde ve yurtdışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan hava,deniz,kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapabilir veya yaptırabilir.Şirket pastane,lokanta, kafeterya, çay bahçesi gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme,yiyecek ve içecek yerleri açabilir,işletebilir, devir alıp devir edebilir ve bu gibi yerlere ilişkin olarak satın alma ve kiralama  faaliyetlerinde bulunabilir.  



Geri Dön