28 / 03 / 2024

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi O.M. Khalaf Khalaf tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

El Haliç Emlak Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Haliç Emlak Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  200  bin TL sermaye bedeli  ile Ied A.R.A tarafından kuruldu.

Uparazzi'den gayrimenkul girişimcilerine çağrı!

Türkiye’de arsa ve arazi yatırımlarında özelleşmiş ilk ve tek gayrimenkul danışmanlık markası olan uparazzi, uzun süren, titiz bir çalışmadan sonra sektörde yıllardır süregelen önemli bir ihtiyacı kapatmak amacıyla “Yatırımın Doğal Hali” sloganıyla harekete geçti. 

Korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkileri!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini anlattı. Gürlek, ''Ankara’da, hali hazırda müşteri bekleyen çok sayıda sıfır ve ikinci el konutlar değil alıcı, bakmak isteyen bile bulunamıyor'' diye konuştu.

Gayrimenkul 2.0: Gayrimenkulde Dijital Pazarlama etkinliği yarın!

Branding Türkiye I Etkinlik, Haliç Üniversitesi’nde (İstanbul) gayrimenkul sektörüne özel “Gayrimenkul 2.0: Gayrimenkulde Dijital Pazarlama” konulu bir etkinlik gerçekleştirecek.

Haliç İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliç İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Karagöz ve Ayad Noorı tarafından kuruldu. 

Haliç Öğrenci Rezidansı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haliç Öğrenci Rezidansı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Blox Haliç 3 Evleri ne zaman teslim?

Efektif Gayrimenkul imzası taşıyan Blox Haliç 3 projesi 'Her Adımda İstanbul'' sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Blox Haliç 3 Evleri ne zaman teslim?

Blox Haliç 3 Evleri teslim tarihi!

Efektif Gayrimenkul tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Blox Haliç 3 projesinde fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 70 daireye yer veriliyor...

Blox Haliç 3 Kağıthane fiyatları!

Blox Haliç 3 projesi İstanbul Kağıthane'de Efektif Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar minimum 229 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Blox Haliç 3 satışa çıktı!

Efektif Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Kağıthane’de hayata geçirilen Blox Haliç 3 projesi satışa sunuldu. Toplam 9 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip projede daire fiyatları 299 bin TL ile 1 milyon 287 bin 418 TL arasında değişiyor.

Metal Gayrimenkul'ün esas sözleşmesi tescillendi!

Metal Gayrimenkul şirket esas sözleşmesinin 13. maddesi genel kurul onayının ardından tescil edildi. Esas sözleşmesinin son hali yayınladı.

Sakarya Büyükşehir Arifiye'de Toptancı Hali Kompleksi yaptıracak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Arifiye'de Toptancı Hali Kompleksi yaptıracak. 29 yıllığına kiralanacak gayrimenkulün inşaat bedeli 32 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

Haliç Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi, Şems Çok ve Turgay Yörükoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi O.M. Khalaf Khalaf tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.


Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,villa tatil köyleri ,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri,mesken,ev,apartman,iş yeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna, katmülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane ve iş yeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak gibi faaliyetlerde bulunabilir. b) Şirket yurt içi ve yurt dışında tüm makina ,yedek parça ve ekipmanları...