29 / 03 / 2024

Halk GYO 2015 yılı finansal raporları!

Halk GYO 2015 yılı finansal raporları!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait finansal raporları için tıklayın



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Hasılatını 100 milyon TL'ye taşıyan Halk GYO; yıl sonunda 57 milyon TL net kâr, 880 milyon TL özkaynak büyüklüğüne ve 1,8 milyar TL gayrimenkul portföy büyüklüğüne ulaştı. Park Dedeman Levent Otel ve Bankacılık Üssü projesinin A Bloğu'ndan kira geliri elde etmeye başlayan Halk GYO; Vakıf GYO ile Sancaktepe'de hayata geçirdiği ve konut projesi Bizimtepe Aydos'un inşaatına ve satışlarına başladı. Halk GYO'nun 2016 yılındaki hedefi istanbul Finans Merkezindeki ofis kulelerine başlamak. 



Yeni Yüzyıl




Haber Yurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Halk GYO, 2015 yılında toplam yıllık hasılatını 100 milyon TL'ye taşıdı. Yılsonunda 57 milyon TL net kar ve 880 milyon TL öz kaynak büyüklüğüne ulaştı. 

Halk GYO, öngörülebilir nakit akışı ile portföyünü ticari mülk ağırlıklı geliştirerek, düzenli kira gelirini yıllık 50 milyon TL'nin üzerine taşıdı ve devam eden projelerle birlikte toplam gayrimenkul portföy büyüklüğünde 1,8 milyar TL rakamına ulaştı. İstanbul merkezli Park Dedeman Levent Otel'ini Dedeman Group Intemational'a ve Kocaeli Şekerpınar merkezli Bankacılık Üssü projesinin A Bloğunu ana ortağı Halkbank'a teslim ederek, her iki gayrimenkulden kira geliri elde etmeye başlayan Halk GYO, Vakıf GYO işbirliği ile Sancaktepe'de hayata geçirdiği ve "Bizimtepe Aydos" olarak isimlendirdiği yeni konut projesinin de inşaatına ve satışlarına başladı. Şirketin, 2015 yılı gelir.ve karlılık rakamlarına önemli ölçüde katkı sağlayan Referans Bakırköy ve Panorama Plus konut projelerinde teslimler ise yıl boyunca devam etti. Portföyünde ofis olarak hizmet veren Salıpazarı binasını, dönem içerisinde otel olarak kullanıma açma kararı alan Halk GYO, 2016 yılında dönüşüm projesine başlamayı ve süreci hızla tamamlamayı hedefliyor. Halk GYO'nun, 2016 yılındaki en büyük hedefi ise İstanbul Uluslararası Finans Merkezi dahilinde inşa edilmesi planlanan ve dönem içerisinde inşaat izin ruhsatları alınan ofis kulelerinin inşasına başlamak. 


Yurt Gazetesi



Haber Yeniçağ Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


HALK Gayrimenkul Yatınm Ortaklığı (Halk GYO) 2015 yılında 57 milyon lira net kâr elde etti. Şirket; mevcut konut projelerindeki satışların da katkısıyla 2015'te toplam yıllık hasılatını 100 milyon liraya taşıdı. Bu dönemde 880 milyon lira özkaynak büyüklüğüne ulasan şirketin, toplam aktifleri 975 milyon lira oldu. Halk GYO, düzenli kira gelirini yıllık 50 milyon liranın üzerine taşırken, devam eden projelerle toplam gayrimenkul portföy büyüklüğünde 1,8 milyar liraya ulaştı. 


Yeniçağ


Haber Tünaydın Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Halk GYO) 2015 yılında 57 milyon lira net kar elde etti. Halk GYO açıklamasına göre, şirket mevcut konut projelerindeki satışların da katkısıyla 2015te toplam yıllık hasılatını 100 milyon liraya taşıdı. Bu dönemde 57 milyon lira net kar ve 880 milyon lira özkaynak büyüklüğüne ulaşan şirketin, toplam aktifleri 975 milyon lira oldu. Halk GYO, düzenli kira gelirini yıllık 50 milyon liranın üzerine taşırken, devam eden projelerle toplam gayrimenkul portföy büyüklüğünde 1,8 milyar liraya ulaştı. Geçen yıl projelerindeki birçok önemli süreci tamamlayarak geride bırakan şirket, İstanbul merkezli Park Dedeman Levent Otel'ini Dedeman Group International'a ve Kocaeli Şekerpınar merkezli Bankacılık Üssü projesinin A Bloğunu ana ortağı Halkbank'a teslim etti. 


Tünaydın


Geri Dön