25 / 04 / 2024

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Blok'u 35 milyon TL'ye kiraya veriyor! 

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Blok'u 35 milyon TL'ye kiraya veriyor! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2 yıl süreli ve aylık kira bedeli yasal yükümlülükler hariç 35 milyon TL üzerinden IFM Halk Ofis Kuleleri A Blok için kira sözleşmesi imzalayacak. 



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) IFM Halk Ofis Kuleleri A Blok Kiralaması Hakkında Yönetim Kurulu Kararına ilişkin açıklama yaptı. 

Halk GYO, portföyünde bulunan ve Halk Bankası ve bağlı ortaklıkları tarafından kullanılacak olan, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi Halk Ofis Kuleleri A Blok için, Türkiye Halk Bankası A.Ş. ile 5 adet bağlı ortaklığı dahil edecek şekilde, peşin ödenmek üzere, 2 sene süreli ve aylık kira bedeli yasal yükümlülükler hariç 35 milyon Türk Lirası üzerinden kira sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan ve Halk Bankası ve bağlı ortaklıkları tarafından kullanılacak olan, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi Halk Ofis Kuleleri A Blok için, Türkiye Halk Bankası A.Ş. ile 5 adet bağlı ortaklığını kapsayacak şekilde, peşin ödenmek üzere, 2 yıl süreli ve aylık kira bedeli yasal yükümlülükler hariç  35 milyon TL üzerinden kira sözleşmesi imzalanması kararlaştırılmıştır.


Geri Dön