16 / 04 / 2024

Halkalı Ege Yakası fiyat!

Halkalı Ege Yakası fiyat!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Yakası

Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ege Yakası projesi İstanbul Halkalı Atakent bölgesinde yükseliyor. Halkalı Ege Yakası' nda fiyatlar yüzde 10 lansman indirimi ile sizleri bekliyor...




Halkalı  Ege Yakası  fiyat!


Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul, İstanbul’un Anadolu yakasında inşa ettiği EgeBoyu’nun ardından, Egeli bir yaşamın güzelliklerini Avrupa yakasının yeni gözdesi Atakent’e taşıyor.


Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ege Yakası projesi İstanbul Halkalı Atakent bölgesinde yükseliyor. 42 bin metrekarelik alanda inşa edilen Halkalı Ege Yakası 378 konuttan meydana geliyor.



Halkalı Ege Yakası fiyat!



Halkalı Ege Yakası'nda yer alan daireler 99 ila 176 metrekare büyüklüğünde 2+1'den 4+1'e kadar değişen seçeneklerden oluşuyor. Halkalı Ege Yakası projesi Ege’nin sembollerinden biri olan Santorini Adası'ndan esinlenerek tasarlandı.


Halkalı Ege Yakası projesinde Saklıköy ve Fenerburnu göletleri bulunuyor. 53 ayrı hobi bahçesinin de yer alacağı Ege Yakası'nda kapalı yüzme havuzu, fitness, spa, sauna, Türk hamamı, güneşlenme terasları, bisiklet parkuru, bisiklet parkları, barbekü alanı, açık ve kapalı spor alanları, cafeler ve restoranlar yer alıyor. 


Halkalı Ege Yakası fiyat!


Halkalı Ege Yakası fiyat listesi 455 bin TL ile 931 bin TL arasında değişiyor. Ege Yakası'nda yüzde 10 lansman indirimi ile konut sahibi olunabiliyor.


Halkalı Ege Yakası iletişim!

Telefon: 0 212 310 13 50

Web: http://www.egeyakasi.com.tr/




projeye sor



Geri Dön