26 / 04 / 2024

Halkalı Tema İstanbul satılık!

Halkalı Tema İstanbul satılık!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Halkalı Tema İstanbul satılık daireleri 3 bin 200 liradan başlayan metrekare birim fiyatıyla satışa sunuluyor. Proje Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor...




Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığında hayata geçirilen  Tema İstanbul  ptojesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükseliyor. Küçükçekmece'nin Halkalı bölgesinde  TOKİ  arsası üzerinde konumlandırılan Tema İstanbul pojesi karma bir proje olarak tasarlandı.


Halkalı Tema İstanbul satılık konutları içerisinde dairelerin yanı sıra AVM, otel, ofis ve eğlence alanları da yer alıyor. Çarşamba günü satışların başlayacağı Halkalı Tema İstanbul satılık dairelerin ilk etapta 1.500 adetinin satışa çıkarılacağı açıklandı.


Tema İstanbul projesinin ruhsatı için Küçükçekmece Belediyesi ile anlaşma imzalandı. Halkalı Tema İstanbul satılık fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 liradan başlıyor. 


Stüdyo tipi konutların tasarlanmadığı Tema İstanbul projesinde konut tipleri 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Halkalı Tema İstanbul satılık konutların alanları 65 metrekare ile 196 metrekare arasında değişiyor. 


Tema İstanbul projesinden konut sahibi olabilmek için önceden randevu alınması gerekiyor. Konutların metrekare birim fiyatının 3 bin 200 liradan başlangıç gösterdiği Tema İstanbul projesinin teslimlerinin 3 yıl sonra yapılması bekleniyor.


Küçükçekmece Tema İstanbul telefon: (212) 970 00 00

Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön