24 / 04 / 2024

Halkbank’tan şehir ve gazi yakınlarına özel konut kredisi!

Halkbank’tan şehir ve gazi yakınlarına özel konut kredisi!

HalkBank Vefa Konut Kredisi ve Vefa İhtiyaç Kredisi ürünleri dahilinde şehit yakınları ve gaziler için kampanyalı faiz oranlarıyla masrafsız kredi fırsatları sunuyor. 



HalkBank Vefa Konut Kredisi ve Vefa İhtiyaç Kredisi kapsamında, şehit yakınları ile Malul/Muharip Gazilere yönelik özel avantajlı ve masrafsız kredisi fırsatları sunuyor. İlgili kredi ürününden sadece şehadet belgesi olan şehit yakınları (Anne, baba, eş ve çocuklar) ile muharip gazi ve malul gazi belgesi olan gaziler ve bu belgeleri ibraz edebilen kişiler faydalanabiliyor.

HalkBank Vefa Konut Kredisi

Kredi Pazarı’nda yer alan habere göre; HalkBank Vefa Konut Kredisi ürününde 100.000 TL ye kadar, yüzde 2,09 konut kredisi faiz oranı ve 120 ay vade imkânı sunuyor. Vefa Konut Kredisi ürünü dahilinde 100 bin TL 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödeme tutarı 2 bin 280 TL, toplam geri ödeme miktarı ise 273 bin 600 TL oluyor.

HalkBank Vefa İhtiyaç Kredisi

Halkbank Vefa İhtiyaç Kredisi ürünü dahilinde 50 bin TL ye kadar 36 ay vade seçenekleri ile yüzde 2.61 faiz oranından ihtiyaç kredisi kullandırımı yapıyor. HalkBank 10 bin TL ye kadar olan Vefa İhtiyaç Kredisi ürünlerinden kredi tahsis ücreti almıyor. 10 bin TL tutarında 36 ay vadeli Vefa İhtiyaç Kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödemeler 467 TL, toplam geri ödeme ise 16 bin 812 TL oluyor.


Geri Dön