27 / 04 / 2024

Halkbank'tan yüzde 0.99 faizle kredi! Hemen bakın, bu fırsat kaçmaz!

Halkbank'tan yüzde 0.99 faizle kredi! Hemen bakın, bu fırsat kaçmaz!

Kamu bankaları arasında öne çıkan Halkbank'tan güzel haber! Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden 0.99 faizli kredisini tanıttı. Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın.



NASIL YARARLANABİLİRSİNİZ?

- Apartman /Site yönetimi bulunan konutlarınız için, apartman/site yönetimi tarafından oy çokluğuyla karar alınması ve Yönetim karar defterini Bankamıza ibraz ederek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.  

- Apartman/Site yönetiminin bulunmadığı Konut nitelikli bağımsız bölümün Maliki olmanız halinde kredi başvurusu yapılabilirsiniz.

- Apartman/site yönetimi veya kat maliki ile yalıtım hizmeti alınacak Uygulayıcı Firma ile arasında yalıtım anlaşması yapmış olmanız gerekmektedir. (Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’nde yer alan Ek-9 belgesindeki formata uygun olarak)

- Yalıtım hizmetinin faturasının / proforma faturasını Şubemize ibraz etmeniz sonrasında

- Konutlarda Isı Yalıtımı Kredisini iki parça olarak kullanılabilirsiniz.

1) İlk etapta kat maliki olarak payınıza düşen yalıtım ücretinin yüzde 60’lık kısmı için,

2) Yalıtım işleminin tamamlanmasının ardından, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Enerji Kimlik Belgesi (EKB) düzenlemek üzere yetkilendirilmiş şirketlerden en az C sınıfı Enerji Kimlik Belgesi’ni Bankamıza ibraz etmeniz sonrasında ise yalıtım ücretinin geri kalan yüzde 40’lık kısmı için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Akbank’tan dev kampanya! Katılan herkese 1.500 TL promosyon kazanma şansı!
İş Bankası'dan dev kampanya! 31 Ekim'e kadar başvuran herkes faydalanacak!
Ziraat Bankası'ndan müjde! Çeyrek altın hesabıyla fiziki altınlarınız değerlenecek!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön