26 / 04 / 2024

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia De Luxe Otel icradan satışa çıktı. 11 Eylül'de satılacak otel için 102 milyon lira isteniyor. 



Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı otel Kuşadası İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı. Fantasia De Luxe Otel'in ilk ihalesi 11 Eylül 2018 günü saat 11:00'da gerçekleşecek. 

Kuşadası Ilıca mevkiinde bulunan otele ilk ihalede alıcı çıkmaması halinde otelin icradan satıyı 8 Ekim’de yenilenecek. Satışa konu olan otel için muhammen bedel 102 milyon 787 bin 478 TL.

Kuşadası İcra Müdürlüğü Satış Bürosu-Kuşadası Adliyesi'nde yapılacak ihale, açık artırma şeklinde gerçekleşecek. Fantasia De Luxe Otel Kuşadası üzerinde haciz ve ipotek şerhleri bulunuyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplam 22 bin 417 metrekare arsa alanı üzerinde yer alan Fantasia Hotel Deluxe Kuşadası 8 kattan meydana geliyor. Otelde, 292 adet standart oda, 14 suit oda, 15 aile odası olmak üzere toplam 333 oda ve iki kral dairesi bulunuyor.

 

Haluk Ulusoy’un Kuşadası ndaki oteli icradan satılıyor!

 

Tesisin sosyal donatı alanlarında ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurant, açık ve kapalı yüzme havuzları ile eğlenme ve dinlenme imkanı, banana, deniz bisikleti, jetski, katamaran, yelkenli faaliyetleri, paraşüt, dalgıçlık okulu gibi aktiviteler, jakuzi, masaj hizmetleri, doktor, fotoğrafçı, güzellik salonu, kuaför, market hizmetleri, disco, bar, TV, küvet, kablosuz internet ve oda kasası ile oda hizmeti mevcut.


Geri Dön