19 / 03 / 2024

Hamza Dağ'dan İzmir'e TOKİ müjdesi!

Hamza Dağ'dan İzmir'e TOKİ müjdesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ yaptığı açıklamada “Karabağlar, Bayraklı, Bornova ve Çiğli’de uygun arazi bulduğumuz yerlerde TOKİ projelerini hayata geçireceğiz.” dedi




Yeni Asır gazetesinden Fatih Şendil'in haberine göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve  İzmir  Milletvekili Hamza Dağ, İzmirlilere  TOKİ  müjdesi verdi.

Yeni Asır'a bazı açıklamalar yapan Dağ; Bayındır, Kınık ve Çesme'de TOKİ projelerini hayata geçirdiklerini söyledi.

Dağ, "Bu projeler, diğer bölgelerdeki vatandaşlarımızdan da bu yönde bir talep oluşmasının önünü açtı" diyen Dağ, "Sayın Başbanımız Binali Yıldırım'ın da üzerinde ısrarla durduğu bu talepleri dikkate alarak Kemalpaşa, Bergama, Ödemiş, Kiraz ve Aliağa'da TOKİ sürecini başlattık. İzmir'in merkezinde Karabağlar, Bayraklı, Bornova ve Çiğli'de uygun arazi bulduğumuz yerlerde TOKİ projelerini hayata geçireceğiz. İzmir'de herkesi konut sahibi yapmak için çalışacağız" dedi.

VATANDAŞ BEKLİYOR

Hamza Dağ, "Bayındır, Kınık ve Çesme'de büyük başarıyla tamladığımız TOKİ projeleri diğer bölgelerdeki vatandaşlarımızda da bu yönde bir talep oluşmasının önünü açtı. Bu talepleri dikkate aldık. Başbakanımızın talimatlarıyla Kemalpaşa, Bergama, Ödemiş, Kiraz ve Aliağa'da TOKİ sürecini başlattık. Yeni dönemde en kısa sürede İzmirli hemşerilerimizi buralarda ev sahibi yapacağız" dedi.

BÜYÜKŞEHİR HEP ENGEL

TOKİ projelerini sadece İzmir'in çevre ilçelerinde değil merkezinde de yapmak istediklerini söyleyen Dağ, "Ülkemizin her bölgesindeki dar gelirli vatandaşlarımız TOKİ sayesinde mutlu birer ev sahibi oldu. Bu husustaki projeleri İzmir'in merkezine de yaparak daha fazla vatandaşımızın faydalanmasını istiyoruz. Ancak, İzmir Büyükşehir Belediyesi bu konuda hiçbir zaman bizlere ön açmadı. Yardımcı olmayı bırakın, bu konudaki projelere engel oldu. Biz bunlara alıştık, bu onlar için bir reflekse dönüşmüş. Ancak engellemelere rağmen biz önümüzdeki dönemde İzmir'in merkezinde Karabağlar, Bayraklı, Bornova ve Çiğli'de uygun arazi bulduğumuz yerlerde TOKİ projelerini hayata geçireceğiz" diye konuştu.


Geri Dön