28 / 03 / 2024

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik Burhaniye'ye yeni zincirini ekledi!

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik Burhaniye'ye yeni zincirini ekledi!

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik, marketler zincirine bir yenisini de Burhaniye’de ekledi. Hanif Pehlivanoğlu, “Bizim diğer kardeşlerimizin mağazalarından en önemli farkımız, et ürünlerimizde. Çünkü Pehlivanoğlu et üretim çiftliği bizde” dedi.



Yüzde 100 yerli sermayesiyle, kaliteli ürünleri ucuzlukla buluşturarak vatandaşa ulaştıran ve halktan büyük ilgi gören Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik, marketler zincirine kattığı Burhaniye Mahkeme mahallesindeki 59'uncu şubesini hizmete soktu. Burhaniye'de yaklaşık 600 metrekarelik kapalı alanda, ferah, modern ve hijyen konusunda hassas koşullarda alışveriş imkanı sağlayacak olan yeni mağazanın açılışına özel yüzlerce üründe büyük indirimler uygulanırken, açılışta vatandaşlara lokma ikram edildi.


Açılışa ilgi büyük oldu


Açılışta Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Burhaniye Vergi Dairesi Müdürü İlker Serbez, Burhaniye Ticaret Odası Müdürü Hüseyin Sarıbaş, daire amirleri ve yüzlerce vatandaş hazır bulundu. Açılış kurdelesini protokol üyeleriyle birlikte kesen Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu, Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, yeni mağazanın Burhaniye halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.


"Farkımızı hissedecekler"


Pehlivanoğlu Burhaniye Şubesi'nin 20 kişiye istihdam sağlayacağını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu, yeni konseptlerini iç mimar olan kızının hazırladığını belirterek, "Burhaniye'de bugün hizmete soktuğumuz 59. şubemizde vatandaşlarımızın rahat ve ferah koşullarda alışverişlerini yapabilmelerine olanak sağlamak istedik. Bu açıdan bakıldığında benim İzmir'de bile böylesi rahat koşullarda alışveriş imkanı veren mağazam yok. Bu yönden Burhaniyeliler oldukça şanslı. Bu mağazamızda ürün yelpazemiz çok geniş. Burada 5 bin çeşit ürün var. Bu ürünleri halkımız oldukça ucuz fiyatlara satın alabilecek ve alışverişlerini yaparken Pehlivanoğlu'nun farkını hissedecekler" dedi. Burhaniye'de 18 yıl önce ilk mağazalarını açtıklarını hatırlatan Pehlivanoğlu, "Şu anda iki kardeş olarak Burhaniye halkına hizmet veriyoruz. Allah'ın izniyle hizmetin kalitesini daha da yükselteceğiz. Biz burada iki ayrı Pehlivanoğlu mağazası olarak birbirimizden çok diğer alışveriş mağazalarından müşteri çekebileceğimizi düşünüyoruz. Tabii bu durum rekabeti beraberinde getirecek ve bu rekabet de Burhaniye halkına yarayacak" dedi. Üç kardeş olarak Pehlivanoğlu markasıyla ayrı mağazalar zincirleriyle yollarına devam ettiklerini anlatan Hanif Pehlivanoğlu, şunları söyledi:


"Kendi çiftliğimizden"


"Biz mağazalarımızın kapı girişlerinde 'Hanif' logosunu kullanıyoruz. Ama biz kendi kardeşlerimiz arasında da farklı olmayı hedefliyoruz. Biz tüm çeşitleri mağazalarımızda bulundurmaya gayret ediyoruz. En önemli farkımız et ürünlerimizde olacak. Çünkü Pehlivanoğlu bünyesindeki et üretim çiftliği bizde. Etin membağı bizde. Diğer kardeşlerimiz et ürünlerini dışarıdan karşılamak zorunda kalacak. Aynı kaliteyi yakalayabilirler mi; bilemiyorum. Çünkü bu konuda yatırım yapmak lazım. Bu da kolay bir iş değil. Ben 35 yıldır bu yatırımları yapıyorum. Bu yüzden de hedefimize et üzerinden yürüyeceğiz. Bunun yanı sıra da kendi tavuk çiftliğimizde tamamen doğal koşullarda gezen tavuk yumurtalarını halkımızın tüketimine sunuyoruz. Böylelikle o eskiden mis gibi kokan gerçek köy yumurtasını ve gerçek piliç lezzetini bu sayede müşterilerimizle buluşturmayı sağladık. Özellikle çocukların gerçek besin değerleriyle beslenmesini istiyorum. Süt, peynir, yumurta, et ve zeytinyağı bana göre bu işin temel taşları ve biz bu ana maddeleri son derece hijyenik koşullarda üretiyor, gururla da satıyoruz."


Yeni Asır


Geri Dön