18 / 04 / 2024

Harran yeniden inşa ediliyor!

Harran yeniden inşa ediliyor!

İlçede çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz Harran'ın bütün kırsal ve şehir merkezindeki yollarını dur durak bilmeden yeniden inşa ediyor.



Gerçekleştirilen çalışmalarla her geçen gün yüz değiştirmeye devam eden ve açık hava müzesini aratmayan ilçe son dönemlerde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarla ayrı bir çehreye büründü. Su, Elektrik, Alt ve Üst yapı sorunlarının aşılması, Spor tesisleri, Oteller, Sosyal alanları ve yolları ile yeniden canlanan ilçenin kısa süre içerisinde sorunsuz bir kent haline geleceği bildirildi. 

Kent halkının susamış olduğu hizmetlere yeniden kavuşmasının kendilerini mutlu ettiğini aktaran Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz, "Allah'ın izni ile bir kaç yıla kadar ilçemde hiç bir sorun kalmayacak ve büyümeye devam edecektir" dedi. 

Harran'ın en büyük sorunlarından biri olan İmar Planı çalışmasında sona yaklaşıldığını müjdeleyen Özyavuz "Ayrıca Harran ilçemizin diğer sorunları olan Otogar ve bir büyük camii projemiz var, ilçemizde spor alanlarımız, yeni yapılan camiler, Fitness salonu, oyun yeşil alanları ve yeni yapılan Gençlik Spor Salonumuz ile daha farklı bir Harran göreceksiniz, Harran'lı vatandaşım hizmetin en iyisine layıktır" ifadelerini kullandı.


Ceylanpınar Gazetesi


Geri Dön