28 / 03 / 2024

Hasan Akgün, Büyükçekmece projelerini anlattı!

Hasan Akgün, Büyükçekmece projelerini anlattı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP'nin çalışma toplantısında 2015 yılında hayata geçirilmesi hedeflenen vizyon projelerini anlatarak deneyimlerini paylaştı. Akgün, '' Dünya kenti olacağız '' dedi.



Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısı'na katıldı.


"Taviz vermeyeceğiz" 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede geliştirdiği çağdaş şehircilik anlayışının ortaya koyduğu standardın önümüzdeki dönemde de titizlikle korunarak geliştirileceğini belirtti. Büyükçekmece'nin hem yatırımlar ve altyapı, hem de kültür ve eğitim alanlarında ulaştığı Avrupa standardını daha da ileriye taşımaya kakarlı olduklarını belirten Başkan Akgün; "Sağlıklı ve modern kentleşme konusunda Türkiye'de bir örnek oluşturan Büyükçekmece, bu özelliğini daha da ileriye taşıyarak sürdürecektir. İnsanlarımızın yaşam kalitesini daha da artıracak projelere imza atacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi  hedefi dünya kenti seviyesine çıkmaktır. Çağımızda kentler artık kültürel kimlikleriyle öne çıkmaktadır. Bu bilinçle eğitim ve kültür yatırımlarına daha fazla eğileceğiz. Ülkemizin ve kentimizin dünyaya tanıtılmasında büyük öneme sahip Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nin başarı çıtası her yıl bir öncekinden daha yukarılara taşınacak. 


"Dünya kenti olacağız" 

Büyükçekmece'nin eğitim, kültür ve sanatta Türkiye seviyesinin çok üstünde olduğunu da vurgu yapan Başkan Akgün; "Büyükçekmece Belediyesi'nin gelecekteki bundan sonra da huzurlu, sağlıklı ve modern bir Büyükçekmece" amacından asla taviz verilmeyecektir" diye konuştu. 

CHP İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısı, Wow İstanbul Hotel'de gerçekleştirildi. Toplantıya, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgiin'iin yanı sıra, CHP'nin 14 ilçe belediye başkanı katıldı. 


Haber Manşet



Geri Dön