24 / 04 / 2024

Hasan Akgün: Büyükçekmece turizm cenneti haline gelecek!

Hasan Akgün: Büyükçekmece turizm cenneti haline gelecek!

Mimaroba'da Kent Plus Sitesi'nin sakinleriyle kahvaltıda buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye 5 adet yat limanı yapıldığım söyledi. "Dev yolcu gemilerinin yanaşabileceği limanlar planlandı...



Mimaroba'da Kent Plus Sitesi'nin sakinleriyle kahvaltıda buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye 5 adet yat limanı yapıldığım söyledi. "Dev yolcu gemilerinin yanaşabileceği limanlar planlandı. Bu da ilçenin gelir düzeyini artıracak" diyene Akgün, "Büyükçekmece sanayi şehri olmayacak. Kentimizi eğitim üssü ve turizm cenneti olacak şekilde planlıyoruz" ifadelerini kullandı. 


Akgün, "Türkiye'nin en büyük kesintisiz mahalle parkının tamamlanmasının ardından Mimaroba'yı teleferikle TÜYAP Fuar Merkezi'ne bağlayacağız. Avrupa'da bile eşine ender rastlanan bir sahil şeridi planlıyoruz" diye konuştu. Yapılan yatırımlarla Büyükçekmece'ye 20'nin üzerinde okul kazandırdıklanm hatırlatan Akgün, üniversite sayısının da arttırılması için ciddi bir çalışma içerisinde olduklarım söyledi. Büyükçekmece Üniversitesi'nin isim tescilendiğini bildiren Akgün, "4 üniversitemiz var. 3 tane daha kurduracağız" dedi. 


Türkiye Gazetesi 


Geri Dön