28 / 03 / 2024

büyükçekmece turizm alanı

büyükçekmece turizm alanı

Mimaroba'da Kent Plus Sitesi'nin sakinleriyle kahvaltıda buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye 5 adet yat limanı yapıldığım söyledi. "Dev yolcu gemilerinin yanaşabileceği limanlar planlandı...

Büyükçekmece'de 2 milyon 714 bin 250 liraya turizm alanı!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yer alan turizm ve rekreasyon alanı Büyükçekmece Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Gayrimenkulün fiyatı 2 milyon 714 bin 250 lira olarak belirlendi...

Büyükçekmece'de 26.7 milyon TL'ye ticaret, konut, turizm alanı!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı ticaret konut turizm alanını ihale'ye çıkarıyor. İhalenin bedeli 26.7milyon Lira olarak belirlendi.

Büyükçekmece Mimarsinan'da riskli alan kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı ile Büyükçekmece İlçesi'ne bağlı Mimarsinan Mahallesi'ndeki bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi...

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Büyükçekmece şantiye alanına döndü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, ilçedeki proje ve yatırımlardan bahsetti. Akgün, "Hedefimiz çok daha çağdaş ve insanların çok daha mutlu olduğu bir Büyükçekmece" diye konuştu.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı açıklaması!

Büyükçekmece Sahili'nde yer alan Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satılması tepki çekti.Büyükçekmece Belediyesi: "Alan iddia edildiği gibi park değil, belediyenin tapulu ve imarlı mülküdür. Yeşil alanın imara açılması söz konusu değildir" dedi.

Büyükçekmece TÜYAP Aktarma Alanı imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece ilçesi TÜYAP Aktarma Alanı imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece'de 23 mahallede 95 toplanma alanı belirlendi!

Büyükçekmece'de olası depreme karşı çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede toplanma alanları belirlendi. 23 mahallede 95 park alanı ve meydan tespit edildi.

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Abuzer Çiçek Şube Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Büyükçekmece, Batıköy Mahallesi'nde açıldı.

Büyükçekmece Albatros belediyenin tapulu alanı mı?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Bölge, 1958'den beri belediyenin tapulu alanı ve park değil. Burayı park gibi gösterenler CHP'deki siyasi rakiplerimdir.” dedi.

Seranay Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece Sahil Şubesi açıldı!

Seranay Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece Sahil Şubesi, Sena Bezci Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde açıldı.

Turlo Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Turlo Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi; 5 milyon 401 bin 500 TL sermaye ile Büyükçekmece Kamiloba Mahallesi, İstanbul Caddesi 'nde 9 Haziran'da açıldı.

Koldere Turizm ve Limited Şirketi Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Koldere Turizm ve Limited Şirketi Şirketi Büyükçekmece Şubesi 20 bin TL sermaye ile 3 Haziran' da İstanbul Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi Avrupa Caddesi 13B/1' de açıldı.

Büyükçekmece Lavinya Marmara iletişim!

Büyükçekmece Lavinya Marmara iletişim için 0212 864 41 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E-5'e 1.7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 41 kilometre uzaklıkta olan proje 20 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

büyükçekmece turizm alanı Haberi

büyükçekmece turizm alanı

Mimaroba'da Kent Plus Sitesi'nin sakinleriyle kahvaltıda buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye 5 adet yat limanı yapıldığım söyledi. "Dev yolcu gemilerinin yanaşabileceği limanlar planlandı. Bu da ilçenin gelir düzeyini artıracak" diyene Akgün, "Büyükçekmece sanayi şehri olmayacak. Kentimizi eğitim üssü ve turizm cenneti olacak şekilde planlıyoruz" ifadelerini kullandı. 


Akgün, "Türkiye'nin en büyük kesintisiz mahalle parkının tamamlanmasının ardından Mimaroba'yı teleferikle TÜYAP Fuar Merkezi'ne bağlayacağız. Avrupa'da bile eşine ender rastlanan bir sahil şeridi planlıyoruz" diye konuştu. Yapılan yatırımlarla Büyükçekmece'ye 20'nin üzerinde okul kazandırdıklanm hatırlatan Akgün, üniversite sayısının da arttırılması için ciddi bir çalışma içerisinde olduklarım söyledi. Büyükçekmece Üniversitesi'nin isim tescilendiğini bildiren Akgün, "4 üniversitemiz var. 3 tane daha kurduracağız" dedi. 


Türkiye...