25 / 04 / 2024

Büyükçekmece turizm

Büyükçekmece turizm

Mimaroba'da Kent Plus Sitesi'nin sakinleriyle kahvaltıda buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye 5 adet yat limanı yapıldığım söyledi. "Dev yolcu gemilerinin yanaşabileceği limanlar planlandı...

Büyükçekmece'de 2 milyon 714 bin 250 liraya turizm alanı!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yer alan turizm ve rekreasyon alanı Büyükçekmece Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Gayrimenkulün fiyatı 2 milyon 714 bin 250 lira olarak belirlendi...

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Büyükçekmece Mimarsinan Merkez ve Batıköy imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahalleleri Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece Albatros Parkı imara mı açıldı?

Büyükçekmece'de sahile yakın 30 bin metrekare yeşil alanda belediyenin otel, rezidans ve alışveriş merkezi yapmak istediği “Albatros Parkı”na turizm ve konut yapılmasının önünü açan imar planları onaylandı.

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Abuzer Çiçek Şube Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Büyükçekmece, Batıköy Mahallesi'nde açıldı.

Seranay Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece Sahil Şubesi açıldı!

Seranay Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece Sahil Şubesi, Sena Bezci Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde açıldı.

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece’ye 200 milyonluk otel!

İSTANBUL’un artan turizm potansiyelinden yola çıkan Demir İnşaat, Büyükçekmece’de inşa ettiği konut projesi içine otel ilave etti.

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece’ye 200 milyonluk otel!

İstanbul'’un artan turizm potansiyelinden yola çıkan Demir İnşaat, Büyükçekmece’de inşa ettiği Demir La Vida projesi içindeki 5 yıldızlı otel için 200 milyon lira yatırım yapılacak.

Turlo Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Turlo Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi; 5 milyon 401 bin 500 TL sermaye ile Büyükçekmece Kamiloba Mahallesi, İstanbul Caddesi 'nde 9 Haziran'da açıldı.

Koldere Turizm ve Limited Şirketi Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Koldere Turizm ve Limited Şirketi Şirketi Büyükçekmece Şubesi 20 bin TL sermaye ile 3 Haziran' da İstanbul Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi Avrupa Caddesi 13B/1' de açıldı.

Büyükçekmece Belediyesi EMlTT Fuarı'nda tanıtılıyor!

Dünyanın en büyük, en saygın turizm fuarlarından biri olarak gösterilen EMITT Fuarı'na katılacak olan Büyükçekmece Belediyesi, kültür ve turizm projeleri ile fuara damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Yunus Karabal tarafından 8 milyon 900 bin TL'lik sermaye 3 Aralık'ta Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi'nde kuruldu.

Büyükçekmece turizm Haberi

Büyükçekmece turizm

Mimaroba'da Kent Plus Sitesi'nin sakinleriyle kahvaltıda buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye 5 adet yat limanı yapıldığım söyledi. "Dev yolcu gemilerinin yanaşabileceği limanlar planlandı. Bu da ilçenin gelir düzeyini artıracak" diyene Akgün, "Büyükçekmece sanayi şehri olmayacak. Kentimizi eğitim üssü ve turizm cenneti olacak şekilde planlıyoruz" ifadelerini kullandı. 


Akgün, "Türkiye'nin en büyük kesintisiz mahalle parkının tamamlanmasının ardından Mimaroba'yı teleferikle TÜYAP Fuar Merkezi'ne bağlayacağız. Avrupa'da bile eşine ender rastlanan bir sahil şeridi planlıyoruz" diye konuştu. Yapılan yatırımlarla Büyükçekmece'ye 20'nin üzerinde okul kazandırdıklanm hatırlatan Akgün, üniversite sayısının da arttırılması için ciddi bir çalışma içerisinde olduklarım söyledi. Büyükçekmece Üniversitesi'nin isim tescilendiğini bildiren Akgün, "4 üniversitemiz var. 3 tane daha kurduracağız" dedi. 


Türkiye...