28 / 03 / 2024

Büyükçekmece Belediyesi EMlTT Fuarı'nda tanıtılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi EMlTT Fuarı'nda tanıtılıyor!

Dünyanın en büyük, en saygın turizm fuarlarından biri olarak gösterilen EMITT Fuarı'na katılacak olan Büyükçekmece Belediyesi, kültür ve turizm projeleri ile fuara damgasını vurmaya hazırlanıyor.



Büyükçekmece Belediyesi, bugün başlayacak olan dünyanın en biiyük 5'inci turizm fuarı EMİTT'e iddialı projeleriyle katılıyor. EMITT önemli bir içirt avantaj, Kültür, sanat ve turizm projeleriyle öne çıkan Büyükçekmece Belediyesi, 22-25 Ocak tarihleri arasında 19. EMITT Fuarı'na katılarak, stand açacak. Fuara ilişkin olarak yürütülen çalışmaları bizzat yürüten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi olarak önümüzdeki dönemlerde çok önemli turizm ve kültür projelerine imza atacağız. Projelerimizi tanıtmak ve dünyanın diğer ülkelerinin bu alandaki son çalışmalarını görebilmek açısından EMITT Fuarları'nı büyük avantaj olarak görüyoruz" dedi. 


"En iyi şekilde temsil edeceğiz" 

Büyükçekmece Belediyesi'nin fuara en iyi şekilde hazırlandığını kaydeden Başkan Akgün, "EMİTT'e bu yıl 70'in üzerinde ülkenin katılması bekleniyor. Turizm sektörünün profesyonellerinin yanı sıra sektör ile ilişkili kesimler bu fuarda buluşacak. Büyükçekmece tarihi, kültürel yapısı ve konumu itibariyle çok çeşitli turizm olanaklarına imkan sağlamaktadır. Bu anlamda da EMITT fuarı çok önemli bir işlev görüyor. 

Dünyadaki tüm gelişmeleri yakından takip eden, gelişmelerin dışında kalmayan yenilikçi bir belediyeyiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, EMITT 2015 fuarında da hem Büyükçekmece'mizi, hem de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. 



Yurthaber


Geri Dön