25 / 04 / 2024

Hatay Karaağaç Sosyal Marketi açıldı!

Hatay Karaağaç Sosyal Marketi açıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Arsuz Kent Konseyi işbirliğiyle hayata geçirdiği Karaağaç Sosyal Marketi açılış törenine katıldı.




Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Arsuz Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında, Arsuz Kent Konseyi işbirliğiyle hayata geçirdiği Karaağaç Sosyal Marketi açılış törenine katıldı.


İhtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimlerini karşılaması amacıyla faaliyet gösteren Sosyal Marketlere bir yenisi daha eklendi. Arsuz Belediyesi tarafından inşa edilen markette vatandaşların ihtiyacı olan ürünleri ücretsiz olarak karşılayabilmesi amacıyla faaliyete başladı. 


Sosyal Marketin açılış törenine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha’nın ev sahipliğinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, CHP İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Mansuroğlu, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 


BAŞKAN SAVAŞ; HATAY’IN PAYLAŞIM KÜLTÜRÜNE DESTEK VERMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ 



Açılışta konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, tüketen değil paylaşan toplum olma yolunda hizmetler verdiklerine vurgu yaparak; “Sosyal belediyecilik kapsamında faaliyete giren, hayırsever iş adamları ve hemşerilerimizden gelen yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdığımız Sosyal Marketlerimizin gün geçtikçe artması bizleri mutlu ediyor. Hatay’ın paylaşım, yardımlaşma ve dayanışma kültürüne destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sosyal Market zincirlerimize her geçen gün yeni halkalar ekleyerek, dayanışma ve paylaşma ruhu ile hareket ettiğimiz zaman Hatay’a daha güzel hizmetler vereceğiz.” İfadelerinde bulundu. 



Hatay Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön