19 / 04 / 2024

Hatay Yeşilköy'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Yeşilköy'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin, yol açma ve stabilize çalışmalarında son durak Yeşilköy oldu.




Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin, yol açma ve stabilize çalışmalarının son durağı Samandağ ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi oldu.


HBB, YEŞİLKÖY MAHALLESİNDE YOL AÇMA VE STABİLİZE ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ


Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet götürerek yolları modernize eden HBB ekipleri, kış aylarında yağışların etkisi ile yıpranan ve kullanışsız hale gelen Samandağ ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesinde stabilize çalışması gerçekleştirerek ayrıca yeni yol açma çalışması gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin ulaşım sıkıntılarını minimum seviyeye düşürmek amacıyla çalışmalarını hızlandıran ekipler, Yeşilköy Mahalle sakinlerinin takdirini kazandı.


MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ


Mahalle sakinleri, olumsuz hava koşullarında mahalle sakinlerinin arazilerine geçişlerinde daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları adına gerçekleştiren çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Savaş’a teşekkür etti.



Hatay Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön