20 / 04 / 2024

Hatay'da kentsel dönüşüm anlaşması!

Hatay'da kentsel dönüşüm anlaşması!

Hatay’ın Dörtyol ve Payas ilçe belediyeleri arasında “Kentsel Dönüşüm İşbirliği” sağlandı. Proje kapsamında hazırlanan protokol imzalandı.



Hatay’ın Dörtyol ve Payas ilçe belediyeleri arasında“Kentsel Dönüşüm Projelerinde Teknik Hizmetlerin Yerine”  getirilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dörtyol Belediye binasında düzenlenen imza törenine, Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan katıldı. 

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, Dörtyol Belediyesi tarafından Dörtyol ilçe sınırları içerisinde kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirileceği belirtildi. Payas Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çağlalık  TOKİ  ve Kentsel Karbeyaz Mahallesi kentsel dönüşüm projelerindeki deneyim, bilgi ve birikimler yeni dönüşüm projesine aktarılacak.

Dönüşüm projesiyle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Bekir Altan, “Payas Belediyesi olarak öncelikle kentsel dönüşüm ekibimiz, komşu ilçemiz olan Dörtyol Belediyesi teknik personellerine gerekli bilgileri ve belgeleri aktararak ve sürecin tüm basamaklarında gerekli yardımı sağlayacaktır” dedi.


Geri Dön