28 / 03 / 2024

Hayat Tepe'de gerçek kat ile fark yaratıldı!

Hayat Tepe'de gerçek kat ile fark yaratıldı!

Özak GYO Hayat Tepe projesini örnek daire yerine, bütün daire tiplerinin bulunduğu 'gerçek kat'ı tamamlayarak görücüye çıkardı. Projede 1 +0'dan 4+1 'e kadar değişen toplam 15 ayrı tipte daire bulunuyor.



Özak Global Holding bünyesinde yer alan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), emlak sektöründeki ilk konut projesi olan Hayat Tepe'yi örnek değil gerçek kat ile görücüye çıkardı. Bayrampaşa'da inşa edilen Hayat Tepe'nin tanıtım toplantısına ev sahipliği yapan Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Hayat Tepe'de büyük bir hassasiyet gösterdiklerini söyledi. Akbalık, projede sadece konut değil, sosyal olanakları ile de bir hayat biçimi oluşturduklarını ifade etti. 


'YÜZDE 25 PRİM' 


Akbalık, "Basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, her daire için katta depo gibi sosyal aktivite alanları ile diğer projelerden farklılaşıyoruz. Hayat Tepe ismi de buradan geliyor. Hayat Tepe aynı zamanda malzeme ve ürün kalitesi olarak A standartlarında olan bir proje. Buna mukabil fiyat aralığı ise B'ye tekabül ediyor. En düşük 66 metrekarelik 1+1 daire fiyatımız 370 bin TL" diye konuştu. Ana hedeflerinin gayrimenkulde farklılaşmak olduğunun altını çizen Akbalık, Hayat Tepe'de örnek daire ile değil gerçek kat ile görücüye çıktıklarını ifade ederek, projenin yüzde 25 prim yaptığına da dikkat çekti. 


BÖLGEYE ÖNCELİK 


Akbalık, metrekare birim fiyatının şu anda 4 bin ila 5 bin 500 TL arasında değiştiğini söyleyerek, dairelerin yüzde 60'ının satıldığını, kalan yüzde 40'ını ise yaz dönemine kadar satmayı planladıklarını ifade etti. 


Projenin alıcı profilinde de seçici davrandıklar mı aktaran Akbalık, Körfez ve Ortadoğu bölgesinden yoğun talep geldiğini ancak bölge insanına öncelik tanıdıklarına dikkat çekti. Akbalık, "Hayat Tepe'ye özellikle bölgede ikamet eden yeni evli ve çocuklu çiftler rağbet gösteriyor. 


Satışların yüzde 80'ini bölge insanına gerçekleştirdik" diye konuştu. 


KOLAY ULAŞIM 


Akbalık, piyasadaki döviz hareketliliğini de fiyatlara kısmen yansıttıklarım ifade ederek, Hayat Tepe'nin gerek tarihi yarımadaya gerekse ulaşım noktalarına olan yakınlığı ile de fark yarattığına dikkat çekti. Akbalık, şunları söyledi: "Günümüzde insan ömrünün büyük bölümü trafikte geçiyor. Ulaşım artık büyük önem taşıyor. Avrupa Birliği gibi gelişmiş bölgelerde gayrimenkul fiyat aralıkları ulaşım noktalarına olan mesafe ile belirleniyor. Biz de toplu taşıma noktalarına yakınlığına büyük önem verdik. Metroya yürüme mesafesindeyiz. Belediye yapmazsa, Özak olarak biz metroya köprü yapmayı taahhüt ediyoruz" açıklamalarında bulundu. 


546 daireden oluşuyor 


23 ve 24 katlı üç bloktan oluşan Hayat Tepe, üçgen mimariye sahip, 40 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen 546 daireden meydana geliyor. 

Projede 1 +0'dan 4+1 'e kadar değişen toplam 15 ayrı tipte daire bulunuyor. Hayat Tepe'de toplam satılabilir alan ise 72 bin 740 metrekare. 


Posta


Geri Dön