25 / 04 / 2024

hayat tepe ulaşım

hayat tepe ulaşım

Özak'tan, yeni projeye eski fiyat kampanyası ÖZAK GYO, Hayat Tepe'de, kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79'a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını koruduğunu açıkladı.

Hayat Tepe'de 1+1 dairelerde 2 bin TL kira getirisi!

Özak GYO tarafından hayata geçirilen Hayat Tepe projesinde 1 oda 1 salon daireler 2 bin TL kira getirisi sunuyor. Proje 93 bin 232 metrekarelik bir arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Hayat Tepe'de kira garantili kampanya fırsatı devam ediyor!

31 Ağustos 2014 tarihine kadar geçerli kampanyaya göre, 1+1 daireler için 2 bin, 2+1 daireler için 2 bin 500, 3+1 daireler için 3 bin 500 ve 4+1 daireler için 4 bin TL kira garantisi veriliyor.

Hayat Tepe'de 1+1 daireler 376 bin TL'den başlıyor!

Hayat Tepe projesinde yar alan 1+1 daire fiyatları 376 bin TL'den başlayıp 432 bin TL'ye kadar yükseliyor.Projenin daireleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Özak GYO Hayattepe görselleri!

Özak GYO Hayattepe görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimleri 2014 yılının Eylül ayında gerçekleşecek olan Hayat Tepe projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Hayat Tepe’den daire alanın, kira kontratı hemen yapılıyor!

Özak GYO, Hayat Tepe projesinde sektörü harekete geçirecek kira garantili yeni bir kampanya başlattı. ÖZAK GYO projesinden ev sahibi olanların 12 aylık kira geliri garanti edilerek, daire teslimi itibariyle her ay hesaplarına yatırılacak.

Özak GYO Hayattepe nerede?

Özak GYO Hayattepe nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Fiyatların 390 bin liran başlangıç gösterdiği projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Hayat Tepe'de gerçek kat ile fark yaratıldı!

Özak GYO Hayat Tepe projesini örnek daire yerine, bütün daire tiplerinin bulunduğu 'gerçek kat'ı tamamlayarak görücüye çıkardı. Projede 1 +0'dan 4+1 'e kadar değişen toplam 15 ayrı tipte daire bulunuyor.

Hayat Tepe görselleri!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Hayat Tepe görsellerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Hayat Tepe örnek dairesiyle yarın görücüye çıkıyor!

Örnek dairenin tanıtılacağı toplantıya ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık da katılarak gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. Toplantı yarın saat 10.00'da satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Hayat Tepe’de satışların yüzde 50'si tamamlandı!

ÖZAK GYO’nun 34 Portall ve İşİstanbul iş merkezlerinin ardından ilk konut projesi Hayat Tepe Bayrampaşa’da inşaat 24. kata çıktı. Kaba inşaatı tamamlanan projede dış cephe ve iç mimari çalışmalara başlandı...

Özak GYO Hayattepe adres!

Özak GYO Hayattepe adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve de 4+1 şeklinde müşterilere sunuluyor

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 23 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 26 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Hayat Tepe değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 31 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 34 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Hayat Tepe ve Metro Market 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Hayat Tepe Projesi'nin ve Metro Market 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Hayat Tepe'de 2017'de 6.3 milyon TL'lik satış yapıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hayat Tepe projesinde toplam 6 milyon 395 bin 450 TL'lik satış yaptı.

Hayat Tepe 2017 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Hayat Tepe'de yer alan 40 konut,  2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 43 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Hayat Tepe'de 51 konutun satış vaadi sözleşmesi fesh edildi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hayat Tepe'de yer alan 51 konuta ilişkin olarak düzenlenen 17.8.2016 tarihli gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinin feshini yayınladı.

Hayat Tepe değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada, Hayat Tepe Değerleme Raporu ve Kiralama Hizmeti raporunu yayınladı.

Batman Çamlıtepe'de DDY rayları ve sulama kanalı ulaşımı zorlaştırıyor!

Çamlıtepe mahallesi, DDY rayları ile DSİ sulama kanalları arasına sıkışan tek semt. Ulaşımın kolaylaştırılmasını isteyen semt sakinleri; “Etrafımızda raylar ile sulama kanalı var. Kanal ile raylara geçit istiyoruz” dediler.

Özak Hayat Tepe ve Metre Groos Market'in 2015 değerlemesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi'nde yer alan Hayat Tepe Konut Projesi (ÖZAK GYO A.Ş. Hissesi) ve Metro Gross Market'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

hayat tepe ulaşım Haberi

hayat tepe ulaşım

Özak'tan, yeni projeye eski fiyat kampanyası ÖZAK GYO, Hayat Tepe'de, kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79'a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını koruduğunu açıkladı. Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde dövizdeki yükselişe rağmen faizi yüzde 0.79 oranına sabitleyen Özak GYO, 3+1 ve 4+1 dairelerde geçen yılın fiyatlarını koruyarak müşterilerine fiyat avantajı sağlamış oldu. Üçgen mimari özelliğiyle "Mutluluk Mimarisi' olarak tanımlanan ve 32 bin metrekare alan üzerine kurulan Hayat Tepe'de ikisi 24, biri 23 katlı 3 blokta toplam 546 daire bulunuyor. 


Aydınlık...