24 / 04 / 2024

Hayat Tepe’den daire alanın, kira kontratı hemen yapılıyor!

Hayat Tepe’den daire alanın, kira kontratı hemen yapılıyor!

Firma: Özak GYO

Proje: Hayat Tepe

Özak GYO, Hayat Tepe projesinde sektörü harekete geçirecek kira garantili yeni bir kampanya başlattı. ÖZAK GYO projesinden ev sahibi olanların 12 aylık kira geliri garanti edilerek, daire teslimi itibariyle her ay hesaplarına yatırılacak.



ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Bayrampaşa’nın yeni yüzü olan  Hayat Tepe  projesinde mayıs ayında sektörü harekete geçirecek yeni bir kampanya başladı. Kampanya boyunca Hayat Tepe’den daire alacaklara bir yıl boyunca oda sayısına göre  Özak GYO  tarafından kira ödenecek. 


4 bin lira kira geliri 

Hayat Tepe’den daire alacak müşterilerine hizmette sınır tanımayan ÖZAK GYO, “Hemen ev al, bir yıl boyunca kira ve aidatınızı biz ödeyelim” diyor. Projeden daire alacaklara kira garantili çözüm sunan ÖZAK GYO, yenilikçi yaklaşımlarıyla sektörde öne çıkacak. 

ÖZAK GYO, talep eden daire sahipleriyle yapılacak sözleşmeye göre 1+1 daireler için 2 bin, 2+1 daireler için 2 bin 500, 3+1 daireler için 3 bin 500 ve 4+1 daireler için ise 4 bin liralık aylık kira bedeli ve ayrıca aidatları ödenecek. 


Bayrampaşa’nın modern yüzü 

Bayrampaşa’nın modern yüzü olan Hayat Tepe projesi, üçgen mimari özelliğiyle ‘Mutluluk Mimarisi’ olarak tanımlanıyor. İstanbul’un merkezinde yer alan proje, konumu itibarıyla adeta tarihi yarımadayı gözlüyor.

“Hayata Tepeden Bakın” sloganıyla Özak Hayat Tepe, 32 bin metrekare  alan üzerinde alış veriş vadisinin içinde yer alıyor. İkisi 24, biri 23 katlı 3 bloktan oluşan üçgen mimari tasarımı ile 40 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen projede, 1+0’dan 4+1’e kadar değişen seçenekleri ile toplam 546 daireden oluşuyor. 


projeye sor



Geri Dön