26 / 04 / 2024

Hayrettin Yılmaz: Korsan emlakçılara dikkat edilmeli!

Hayrettin Yılmaz: Korsan emlakçılara dikkat edilmeli!

Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Hayrettin Yılmaz, "Korsan emlakçıların bir yanlışı bizlere mal oluyor" dedi.



Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Hayrettin Yılmaz, yaptığı açıklamada Yalova'ya Katar, Dubai, İr an, Irak ve Suriye gibi Arap ülkelerinden yoğun talebin olduğunu söyledi.


1 Kasım'a kadar işlerin durgun gittiğini ama seçimlerden sonra işlerin açıldığını belirten Yılmaz, "Seçimden sonra emlak piyasası çok iyi açılmıştı. Daha sonra Rusya ile olan kriz piyasayı biraz engelledi. Şuanda piyasada çok iyi bir hareket yok. Piyasa normal seyrinde seyrediyor. İnşallah piyasalar normale döner" diye konuştu.


Piyasada korsan olarak emlakçılık yapanlara da değinen Yılmaz, şöyle konuştu:


"İstanbul'daki emlak oda başkanları ve belediye zabıta memurları işbirliğinde korsan emlakçılara yönelik çalışma yapılıyor. Amaç korsan emlaçılardan vatandaşı korumak ve vatandaşın dolandırılmasını engellemektir. Biz de Yalova'da aynı şekilde birlikte hareket etmek istiyoruz. Çünkü bu korsan emlakçıların bir yanlışı bizlere mal oluyor. Biz vatandaşlardan özellikle tanınmış, işlerini oturtmuş ve güvenilir kişilerden emlak alsınlar istiyoruz. Kadastroya gitmeden yerlerini teslim almasınlar. Gösterilen yer yanlış olabilir. Onun için ilk önce kadastroyu getirsinler ondan sonra satın alsınlar."


Yalova Haber 



Geri Dön