26 / 04 / 2024

Her dediği çıkan İslam Memiş'ten uyarı! 'Boğa piyasası geliyor' dedi, gram altın için yeni seviyeyi verdi

Her dediği çıkan İslam Memiş'ten uyarı! 'Boğa piyasası geliyor' dedi, gram altın için yeni seviyeyi verdi

Bin liranın üzerinde seyreden gram altın fiyatları tekrardan düşerek 980 TL’ye kadar indi. Bu düşüşleri değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için tarih vererek yükseliş seviyesiyle ilgili tahminde bulundu.



GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM
İslam Memiş gümüş yorumunda da ons fiyatında 20,60-21,60 dolar aralığının kalıcı olmayabileceğini belirterek yerini 23,80-24,80 dolar aralığına bırakabileceğini söyledi. Uzman isim, “gümüşün gram fiyatında ise 10,90-11,40 TL aralığı kalıcı olmayabilir ve yerini 12-14 TL aralığına kalabilir.” ifadelerini kullandı.


İslam Memiş, süreçte, kısa vadeli gerilemelerin kademeli alım yapmanın “Eylül’de başlayacak Ekim ve Kasım’da şiddetlenecek fırtınaya hazırlık için iyi olacağını” ifade etti.

https://emlakkulisi.com.tr/asgari-ucretle-ilgili-flas-aciklama-isveren-yesil-isik-yakti/711303


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön