28 / 03 / 2024

Herkes bu fiyatları merak ediyor! Brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? İşte 4 Temmuz 2022 petrol fiyatları...

Herkes bu fiyatları merak ediyor! Brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? İşte 4 Temmuz 2022 petrol fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında belirleyici rol oynayan brent petrol fiyatları herkes tarafından merak ediliyor. Peki brent petrol bugün ne kadar oldu? İşte 4 Temmuz 2022 brent petrol fiyatı...



BRENT PETROL NEDEN YÜKSELİYOR?

Bent petrol fiyatlardaki yükselişte, ekonomik resesyon beklentilerine rağmen düşük OPEC üretimi, Libya'daki karışıklıklar ve Rusya'ya yönelik yaptırımlar nedeni ile devam eden arz daralması endişeleri etkili olmaya devam ediyor.

Küresel bazda büyük merkez bankalarının agresif sıkılaştırıcı para politikaları benimsemesinin ardından makroekonomik verilerde gözlenen yavaşlama, durgunluk olasılığını doğurmaktadır. Bu gelişmelerin petrol talebini olumsuz etkileyeceği endişeleri fiyatlar üzerinde baskı oluşturuyor.

Herkes bu fiyatları merak ediyor! Brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? İşte 4 Temmuz 2022 petrol fiyatları...

Libya'da siyasi karışıklıkların devam edeceğine yönelik işaretler, piyasaların daha fazla arz kesintisi ile mücadele edeceğine yönelik beklentileri artttırıyor. Libya Ulusal Petrol Kurumundan geçen hafta yapılan açıklamada, ihracatının günlük 865 bin varil azalarak 365 ila 409 bin varil arasına gerilediği duyuruldu.

Diğer taraftan Norveç'te petrol ve gaz işçileri'nin bu hafta için planlanan grevlerin de ülkenin üretiminde günlük 130 bin varil azalışa neden olacağı tahmin ediliyor.

Brent petrolde teknik olarak 112,44 ile 112,72 dolar aralığının direnç, 111,67 ile 111,18 dolar aralığının ise destek bölgesi olarak izlenebileceği ifade ediliyor.

Brent petrol fiyatlarında akıl almaz iddia: Varil fiyatı 380 doları görecek

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrol fiyatı kaç dolar? İşte 28 Haziran 2022 brent petrol fiyatları

Dolar düşerken petrolü de beraberinde götürdü! Brent petrol bugün ne kadar? İşte brent petrol fiyatı 27 Haziran 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön