26 / 04 / 2024

Hesaplara 2.354 TL para yatırıldı! Paranızı ATM veya PTT’den hemen alabilirsiniz!

Hesaplara 2.354 TL para yatırıldı! Paranızı ATM veya PTT’den hemen alabilirsiniz!

Evde bakım maaşı alan vatandaşların hesaplarına ödemeler yatırılmaya başlandı. Evde bakım maaşı kapsamında yüz binlerce kişinin hesabına 2354 TL geçtiği belirtildi. Paranızı ATM veya PTT’den hemen alabilirsiniz...



MAAŞLAR NASIL SORGULANACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın E-Devlet kapısı üzerinde yer alan sayfası üzerinden evde bakım maaşı ödeme bilgileri görüntülenebiliyor. Evde bakım maaşı ödemeleri Ziraat Bankası üzerinden de SMS ile sorgulanabiliyor.  

Hesaplara 2.354 TL para yatırıldı! Paranızı ATM veya PTT’den hemen alabilirsiniz!

Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar ise, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e sms atarak sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyorlar.

Benzin ve motorine zam gelecek mi? 23 Mayıs 2022 son dakika akaryakıt fiyatları!

0,89 ve 0,99 faizle konut fırsatı! Hazine ve Maliye Bakanlığı detayları açıkladı!

Tarımsal destek ödemeleri başladı! T.C. kimlik numarasının sonu 0, 2 ve 4 olanlar hesaplarınızı kontrol edin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön